Седмично послание на Хиларион 23 февруари – 2 март 2014г.


Възлюбени,

Ветровете на промяната са над вас. Докато животът продължава както преди, промените, които настъпват във вас, са огромни. Тези промени се установяват във всяка душа, която живее на планетата. Всяка душа се съгласи да изпита тези промени. Първата забележима промяна ще бъде по-голяма способност да чувствате емоция и да я изразявате. Повечето хора на планетата потискаха емоциите си, за да затвърдят сърцата си, така че те да могат да функционират във все повече нарастващата плътност и сега тези филтри падат, защото има много по-голяма Светлина, отколкото когато и да било преди. Тъй като всеки човек е способен истински да чувства и да говори от сърцето си, всичко, което има нужда да бъде изразено, ще започне да излиза от същността на съществата им. На някакъв етап от този процес изразените чувства ще са чувствата на любов, следвани от чувствата на радост и други положителни емоции, които ще придвижат хората в посоки, които до сега не са били известни на вашия свят.

Хората на Земята се обединяват в по-големи групи, отколкото преди, за да могат да издигнат гласа си към онези области от реалността си, които могат да бъдат подобрени. Има хора, които са готови да жертват живота си за промените, които изискват. Това е доста бурно време в делата на всички системи от старата парадигма, която повече не служи на нуждите на хората. Тъй като хората продължават да се пробуждат, илюзиите са разобличавани и онези, които държаха населението в подчинение, са разкривани. Няма място за тези хора, където да се скрият, тъй като разкритията за задкулисните им машинации излизат в Светлината, защото всеки сега трябва да се изправи с лице към собствените си избори и деяния и да се помири с душата си. Въпреки че това ще произведе известен хаос, в крайна сметка то е за най-доброто на всички.

На планетата има мнозина, които са готови да се изкачват и да започнат да прилагат радикални промени във всички аспекти на управлението и във всичките му разнообразни функции. Това, което беше реализирано, за да отнема енергията на хората по нечестен начин, ще бъде заменено със система, която в крайна сметка ще престане да съществува в сегашния си вид. Предстои по-голям суверенитет за всеки човек и всеки ще осъзнае присъщата си отговорност да допринася чрез приноса си по достоен и почтен начин, така че приносът му да съответства на най-доброто за всички на планетата, а не само за отбрани и неясни неколцина. Тайните обединения на хората ще спрат завинаги и човечеството като цяло ще издигне факлата на съответствието в по-голяма степен със Създателя на всичко, така че те ще са в хармония с вселенските закони на поведение.

Някои много изненадващи промени започват да излизат в Светлината. Тези промени създават ефект на верижна реакция във всички райони на света и ще подпомогнат началата на по-добър начин на живот за цялото човечество. Онези, които са в челните редици на това движение, ще са в позиция да завършат голямо добро. Хората започват да изпитват по-голямо преуспяване и изобилие в ежедневието си и това ще има дълготраен ефект върху това как човечеството може да живее в мир, хармония и преуспяване. Когато всеки член на човешкото семейство има всичко, което е необходимо за добруването си, безопасност и защита, те могат да се придвижат към области, които не бяха достъпни за тях преди, областите на духа и изследването на собствената си душа, дарбите си, уменията и талантите си, които лежат като скрити скъпоценни камъни в тях. Те ще излязат на повърхността, за да благословят онези около тях по любящ начин.

Ние изтъкваме важността на това да оставате центрирани и в съответствие с по-висшите си аспекти. Мечтата да се обедините с божествената си същност гори ярко в онези, които са правели усилието да се синхронизират със Светлината на Създателя в тях. Тези хора ще успеят в намеренията си да проявят Свещената си Христова Същност в и чрез себе си. Тези хора са авангардът на новата човешка раса, напълно осъзнати божествени хора, работещи с общо съзнание. Във всички на планетата второто идване на Христовото съзнание изгрява.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/02/23-2-2014.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments