Седмично послание на Хиларион 16-23 февруари 2014г.


Възлюбени,

Когато лунните енергии внасят допълнителна яснота и по-голямата способност да давате любов и да сте любов във всичките и чудесни аспекти, помнете, че вие сте тези, които са способни да получават и предават светлината, която пада на Земята. Дори в разгара на предизвикателства вие можете да трансмутирате ситуацията като използвате енергията и вибрацията на любовта, защото любовта е най-великата и най-мощна сила, която съществува. Всеки път, когато правите това, се открива друг път, за да бъде установена светлината на Земята. Оказаната милост при всеки случай винаги се посреща с еквивалентен благосклонен отговор. За тези, които са в синхрон с по-висшите честоти, този неизменен закон на любовта лесно се разпознава, лесно се наблюдава и е в постоянно действие.

Става по-лесно да се продължи процеса на усъвършенстване на собствения характер. Когато всеки човек погледне в себе си към тези аспекти, които се нуждаят от трансмутиране по начина, по който са изразени, и разпознае моделите, които сега имат нужда да се променят, за да може по-висшите му аспекти да бъдат по-пълно интегрирани и се синхронизира с тази цел, пътят напред се отваря и се разкриват повече истини за „белите петна”. Това помага в процеса на елиминиране на всичко, което възпрепятстваше напредъка на човека да стане напълно осъзнат божествен човек, ходещ тук на Земята. Всички начини на съществуване, които бяха асимилирани през живота на човека и бяха складирани в подсъзнанието, сега могат да се разкрият в светлината на истината, да се разпознаят като област, която има нужда от промяна и да се направят съзнателно необходимите настройки.

Когато всеки човек поеме пълна отговорност за живота си, който е живял тук на Земята, и разпознае наследственото си право да промени това, което повече не работи за него, животът ще стане по-опростен. Човек познава себе си по-цялостно и цени онези уникални качества, собствените си предпочитания повече от онези, които обществото е вселило в него, и може безпрепятствено да стане съществото, което наистина е като душа. Хората могат да уважават собствените си истини и да живеят според собствените си възприятия, а това освобождава всеки един да изразява онези по-висши качества, които винаги са били част от него, без да бъдат задържани от страх, че някой в пространството му може да не ги одобри. Тогава животът се живее много по-лесно и по-елегантно и елементът на радост и вътрешна хармония се изразява по-често.

Истината за някого отваря вратите за още по-големи и по-големи възможности, които може да са стояли скрити преди. Всеки човек има кутия със съкровище, което е в него и чака тези моменти, за да бъде открита и изнесена в осъзнаване, признаване и разширяване. Всеки ден става приключение, когато скритите и чудесни аспекти в някого излизат на повърхността, за да се видят изцяло и да се асимилират. Когато всеки човек цени тези аспекти на собственото си същество, той става свободен да изрази тези качества във всичките си взаимодействия с другите и това на свой ред има освобождаващ ефект за околните. Като наблюдават околните си дават позволение да са всичко, което могат да бъдат, и започват изпълнението на собствените си избори и промени, така че и те също да могат да са верни на себе си.

Когато всеки човек се обича по-цялостно и с ежедневно осъзнаване на това, като си дава това, от което наистина се нуждае, през него протичат по-голяма степен на хармония и щастие, лекота и грация във всички аспекти на живота му. Животът става по-радостен във всичките си аспекти и всеки човек процъфтява в по-големите възможности за себе си. Когато са излекувани раните от миналото и всеки човек си е възвърнал вътрешната цялост, Земята също е освободена да се придвижи напред в собствената си цялост. Когато човешкият колектив изразява любов в действие ежедневно, няма ограничение на висотите на постиженията, които могат да настъпят в структурите на обществото.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/02/16-23-2014.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments