Лей Линиите - Естествената Енергия на Земята : Монтаги Кийн


Съобщение от Монтаги Кийн за  - 5 Януари 2014

Вие сте наводнени с информация отвсякъде. Трябва да бъдете постоянно нащрек и с ясно съзнание, защото сред полезната информация има и много дезинформация. Тя е умишлено поставена, за да може цялата информация да се счита за фалшива. Тъмните сили следват тази практика откакто съществуват. Те не променят тази система, защото тя е била много полезна в миналото и те се надяват, че ще продължи да работи безотказно. Вие вече сте достатъчно осъзнати, за да можете да отсеете истината от лъжата. Трябва обаче да внимавате, защото в дезинформацията винаги има част от истината, която да ви привлече.

Опитайте се да гледате на всичко с бистър ум и не забравяйте, че тъмните сили се борят за своето съществуване. Те сега са уплашени от вас, защото сте много пъти повече от тях. Те имат нужда от това да продължават да ви заблуждават, за да оцелеят. Експерти са в тази игра, защото я практикуват от хиляди години. Вие все още не сте се научили да се обединявате и да работите заедно, както те го правят.

Сега обаче тъмните сили започват да се разединяват, като всяка тяхна фракция се опитва да поеме контрола. За човечеството в момента най-важно е да има единомислие. Трябва да оставим дребните различия, като раса, религия и др. настрана. Виe сте едно, вие сте човешката раса и трябва да се противопоставите на плановете им да бъдете унищожени. Когато сериозно обмислите всички методи, които тъмните сили използват, ще разберете, че те планират да унищожат стандарта ви на живот и да създават все повече болести и страдания за масите.

Трябва да осъзнаете, че вашите страдания, страх и гняв са като кислород за тях и без тях те не могат да съществуват. Затова толкова много от вас живеят нещастен и безпомощен живот, изпълнен със страх. Вие ще изпитате свободата на собствения си избор едва когато поемете контрола над собствения си живот, вземате обмислени решения и престанете да вярвате на пропагандата с която сте заливани. Оставете сърцето да ви води в решенията кое е най-добре за вас. Досега истината е била скрита за вас, но вече се пробуждате за нея и това хвърля съвсем различна светлина върху всичко.

Сега виждате съвсем ясно, че падението на човешката раса е внимателно планирано. Преди вие не сте знаели абсолютно нищо по този въпрос и затова сега се нуждаете от малко време, за да го осмислите и свикнете с това. Намирате се в критичен момент от човешката история. Време е да се събудите и да поемете своята отговорност. Спрете да се държите като овце, защото времето е от съществено значение. Тъмните сили имат големи планове за 2014 година. Те вярват, че ще осъществят своите планове, без никаква съпротива от ваша страна. Затова сега е много важно да сте нащрек и да действате като едно цяло.

Откакто преминах в духовния свят съм говорил много пъти за голямата важност на Лей линиите, които са естествената енергия на Земята и умишлено са блокирани. Много от вас вече разбират този факт и са готови да предприемат стъпки за премахването на тези блокади. Тези блокади са разположени на стратегически места и пречат на естествената енергия на Земята да стимулира планетата и човечеството. Помолих ви да създадете специален email адрес, така че хората от всички страни в света да действат като едно цяло в борбата за възстановяването на тази естествена енергия. Моля ви сега да съдействате за доброто на човечеството и планетата и да предприемете необходимите стъпки за създаването на един по-добър свят за всички.

ley-lines@montaguekeen.com

Марк, който е учен и експерт в областта на Лей линиите създаде много добра стратегия, която можете да следвате. Той ще ви напътства и ще ви дава съвети по този въпрос. Сега е момента да бъдете активни, за да освободите тази прекрасна енергия и да подновите връзката си с Вселената. Това няма да ви струва пари, а само малко усилия и време.

Помолих Майк да напише едно кратко резюме, за това какво трябва да се направи:

„Дошло е времето да довършим работата, започната от Уоткинс, Гишард, Локер, Том, Хокинс и Мичел (Watkins, Guichard, Lockyer, Thom, Hawkins and Michel) , тъй като Лей линиите са от фундаментално значение за душата на всяко едно духовно същество. Трябва без колебание да се впуснете в това да възстановите, признаете и повторно преоткриете свещените пътища и телуричните енергийни центрове, които се намират по повърхността на Земята. След като откриете и идентифицирате тези пътища и центрове е необходимо те периодично да бъдат почиствани и повторно пречиствани. Това трябва да бъде глобална задача, тъй като всички места по Земята са еднакво значими и трябва да носят любов, мир, светлина и благоденствие на цялото човечество.

Това съобщение е покана към вас да участвате в един проект с безпрецедентен мащаб, чийто ефект може да достигне огромни пропорции. Потенциалът да споделяме и координираме нашите индивидуални открития е огромен, също както и резултатите, които получаваме. Това може да обедини народите, чрез силата на обединението на мрежата от Лей линии по Земята.

Фондацията се надява на интерес и участие от ваша страна в близко бъдеще.”

Това е една чудесна възможност за всички хора по света да работят заедно, като едно цяло. Ще бъдете изумени от резултатите, които ще постигнете. Заедно ние ще спасим планетата и човечеството. Всяко усилие, без значение колко малко е то ще помогне в тази битка. Всяко душа е от значение и се нуждае от вашата помощ. Нека започнем 2014, като предприемем мирни действия, които ще доведат до положителни резултати за идните поколения. Ние ви молим да участвате в създаването на по-добро настояще и бъдеще за всички.

Благодаря ти, че организира това скъпа моя, тъй като това е най-важното.

Ваш обожаващ Монти.

Източник

Превод: NewAge

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments