Самосъзнание.com | Любов - Мъдрост - Истина - Седмично послание на Хиларион 19-26 януари 2014г.

Седмично послание на Хиларион 19-26 януари 2014г.

19-26 януари 2014г.

Възлюбени,

Като се придвижвате през следващия дневен цикъл, не забравяйте често да поощрявате и възнаграждавате себе си за това, че продължавате задачата си и ходите по тази Земя. Всеки един от вас има да изиграе много важна роля в разгръщащия се Божествен План и присъствието ви е необходимо. Всеки един от вас е обичан и е обграден с повече водачи и ангели отколкото когато и да било преди. Ние ви говорим и сме радостни, когато ни чувате и ни отговаряте. Това ще стане най-често срещано явление с разгръщането на тази година. Вие също така ще сте в ясна комуникация с повече от вашите по-висши аспекти и това ще е от голяма полза за вас, за любимите ви хора и за света около вас. Напътствието, което получавате, идва, за да ви помогне и да помогне на онези, които са във вашата сфера на въздействие и дейност, в следващата стъпка напред в подготовката им. Не се въздържайте да повтаряте това, което получавате от нас, ако това са думи на напътствие и съвет за тези, които са до вас. Думите, които им казвате, може просто да са това, което получателите имат нужда да знаят, за да им помогне по пътя им на разгръщане и това, което им казвате, би могло да е самият отговор, напътствие или следа, която те са търсели.

Като правите това, нека то да е по обективен начин, така че да не сте емоционално привързани към резултата и приноса на съобщението, което споделяте. Помнете, че сте просто проводник, пратеник, и като изречете думите, ролята ви в този момент е приключила. Ако получателите на вашите думи сякаш не чуват какво им казвате, просто вярвайте, че те получават това, от което се нуждаят и оставете нещата така. По-високите нива на съзнанието искат да комуникират по по-пряк и задълбочен начин с тези, за които се грижат и които напътстват и това ще стане чрез такива като вас, които ще го осъществят. Кажете думите, които идват при вас с любов и доброта и оставете получателите да решат как и дали те да се доверят на това, което е дошло чрез вас. Това е любяща и важна служба към онези около вас и служба, която ще бъде, в повечето случаи, приета с благодарност.

Всички души по Земята сега търсят отговори на въпроси, които те никога не са знаели, че имат, до сега. Изведнъж, цяла нова перспектива дойде пред вниманието им и има още повече неща, които да подредят и да разберат. Помощта ви ще е силно оценена, даже ако вие никога не чуете пряк отзив от тези хора. Думите, които им казвате, ще са балсамът, който да успокои размирния им дух. Когато ви нарекохме наши посланици в предишните си съобщения, именно това имахме предвид. Светът се нуждае от вашата любов, доброта, добрата ви воля и търпение сега повече от всякога и всички вие се подготвяхте, за да станете по-умели в службата си по този начин. Бихме казали, че вие никога не можете да бъдете обвинени в това, че сте проспали службата си, защото наистина, вие работите дори и когато спите.

Многоизмерните аспекти на съществото ви винаги са работели, защото няма изискване за нуждата от почивка, тъй както хората на Земята имат нужда от почивка. Поради това, вие може да искате всеки ден да получавате помощ в процеса си на издигане по какъвто и начин това да е желано и необходимо за вас. Вашите по-висши аспекти и Божествено назначени водачи веднага ще започнат да ви оказват напътствието и да ви носят отговорите, но вие трябва да сте отворени да получите отговорите по какъвто и начин те да достигат до вас и да действате съгласно това, което ви е дадено. Това може да изисква търпение и упоритост от ваша страна, за да станете по-наблюдателни спрямо времевата разлика между вашата молба и появата на напътствието, което търсихте, но ако сте упорити, ще сте все по-наясно с това и ще сте благодарни за разбирането, че наистина никога не сте сами.

Ние, вашето Семейство от Светлина, желаем да ви помогнем да осъзнаете всички блокажи, които ви пречат да се придвижите в по-високо състояние на съзнанието и можем да работим с вас денонощно, за да ви помогнем да разберете какво трябва да направите, за да се придвижите напред. Енергиите, които текат от космоса, необратимо сияят по-ярко и по-силна светлина облива всичко на планетата и когато идва светлината, тя винаги ускорява освобождаването на добре установени мисловни и поведенчески шаблони, които са готови да бъдат трансмутирани в по-висше възприятие и рекултивация на вашата божественост. Повечето от вас възприеха разбирането, че вие наистина сте с божествена същност, всеки един от вас. Като си връщате това състояние на съществуване, вие също помагате да се отвори пътят за други, които сега се пробуждат за собственото си душевно пътуване, и ще търсят да открият отговорите по пътищата, по които вие сте ходили. Винаги такъв е бил случаят – тези, които откриват свободата от колелото на раждането и смъртта, и които се освобождават, се обръщат, за да подадат ръка на братята и сестрите си, за да могат всички да се освободят.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/01/19-26-2014.html
МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments