Учителят Лао Дзъ - Възприятие за Истината


Откъси от послание, канализирано от Мелин Лафонт

Мили приятели, представям ви откъс от послание, което бих искала да споделя с всички вас. То засяга много от нас и носи изясняване. С благодарност към човека, за който предадох това съобщение, затова че позволи публикуване на откъс от посланието. С признателност и любов, Мелин!


Учителят Лао Дзъ

Приятелю - пътешественик в Светлината, приеми това послание, носещо сила и признателност. Усети как думите протичат през теб като нежен бриз и поток от енергия, позволяващи да уловиш есенцията на съществото си. Ти си Любов и Любовта е в теб!

През многобройните Земни въплъщения, вие сте се трансформирали по много начини и това е изисквало адаптация всеки път, защото преражданията са част от широк цикъл, минаването през който никак не е лесно. Плътната енергия изисква време да се разгради. Спускайки се в твърдата материя, вие трансформирате себе си и своята Божественост в инертна светлинна енергия, формираща Земното ви тяло. Вие моделирате честотите, като част от процеса, избирайки труден или по-олекотен начин.

Възприятията ви провокират. В действителност всичко е поток от енергия, който тече навсякъде и през Всичко, включително и вас! Начинът, по който възприемаме нещата формира проявлението им в живота и променя реалността. Причината, поради която се чувствате заклещен в сегашния живот е именно представата за вашата собствена истина и тази на околните. Веднъж щом прогледнете какво се крие зад нея, ще усетите илюзорното възприятие за това, което стои пред вас, а не дълбоката истина!

Възприятието създава объркване в живота. Онова, което виждате, го приемате като истина, колкото повече различни схващания, толкова разнообразни истини. Не е необходимо да приемате усещанията на другите край вас за ваша истина. Това влиза в съприкосновение с вашата собствена истина и възприятия и води до съмнения и усещане за път без изход. Започвате да мислите, че чувствата ви не са истинни, понеже другите не ги възприемат по този начин, но истината е на всякъде и във всичко. Тя се възприема и изпитва по различни начини и на много нива.

Сега можете да сложите настрана онези възприятия, които не са ваши и да отправите поглед към света отвътре. Чувствайте, не обличайте всичко в думи или дела и не позволявайте на ума да разгадава. Това е състояние на съществуване където вие сте в спокойствието на сърцето. Там може да се потопите и свържете с енергиите на душата, без думи или информация отвън. Мозъкът утихва и вие преминавате в състояние на приемане и радост от всичко съществуващо.

Процесът изисква майсторство и баланс. Безгранично и свободно себеизразяване без ограничения и контрол. Съществуване в момента Сега.

Поставете на страна страховете и притесненията си, свързани със Земните проблеми. Те са създадени от вас изкривявания, които вие наричате проблеми. Притежавате свободата да създавате и да бъдете това, което искате да сте. Фокусирайте се върху онова, което искате да постигнете и бъдете твърди и убедени, че то ще стане част от вашата реалност. След това се оставете на течението на живота без съмнение и колебания. Не задържайте в съзнанието си чувства като безизходица, защото това е само възприятие, което ви позволява да опитате и усетите именно него.

Притеснението е нещо, което вие държите в съзнанието си и докато е там, то ще продължава да действа по вашия земен път. Бъдете винаги позитивни, обичайте и се радвайте! Всеки следващ момент е благословия в живота, затова го прегърнете и го правете нов и уникален всеки път!

Аз Съм учителят Лао Дзъ и ви прегръщам!

Източник

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments