Водата е Еликсир на Живота


Вдъхновения от моят Висш Аз – No. 28

Марк Гамма

Водата е навсякъде – водата винаги присъства и това, че някой не е в състояние да я вижда и възприема, не означава, че тя не съществува изобщо.

Водата постоянно ни придружава, тъй като тя е голяма част от нашето тяло. Тя е точно тази част от тялото ни, която ни дава възможност да приемем и отбележим, че водата е част от нас и ние сме част от нея също.

За съжаление никой, до сега, не е бил в състояние да разбере този факт! Както водата е свързана като цялостна система, по този начин и ние сме свързани един с друг. Тази връзка – един с друг, ще ни помогне да разберем напълно, че всички води на Земята, било то в океаните, било то в езерата, или било то в човешките тела, са свързани помежду си.

Сега, какво искам да изразя с настоящото? Ако някой е свързан с всичко гореспоменато, трябва да преосмисли начина, по който борави с водата, тъй като тя е една неразделна част от нас. Само знаейки за това, не е достатъчно да се разбере напълно значението й по правилния начин. Трябва да надминете разбирането за нея, като това е предизвикателство към цялата ни система – да го вземете в сърцата си и да го разберете напълно.

Който е мислил върху горните обяснения, вече разбра, че всеки от нас е неразделна част от всичко – било то, в този случай вода или нещо друго.

Всичко е свързано едно с друго. Внимавайте за тази връзка и вие ще бъдете свързани с Всичко, Което Е!

Източник

Превод: Миленa ван Лиер


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments