СаЛуСа 6 декември 2013г.


Точно сега има толкова много въпроси в ума ви и ние знаем, че вие желаете на тях да се отговори. Отговорите са вече в сърцето ви Скъпи Мои, всички отговори, а мигът, в който ясно ще ги чуете, бързо наближава с приключващата ваша промяна. Помнете, че никой не може да ви достави отговорите вместо вас, всички ние само можем да ви покажем пътя, който води до това знание, защото винаги вие сте тези, които решават кога е точният момент за получаването на отговорите и с приемането на този опит на познание вие придобивате най-много от разбирането, което е там, скрито във всеки опит. Така че, когато все още чувствате, че умът ви е зает с толкова много въпроси, просто се запитайте какво трябва да направите, за да сте готови, да сте подготвени да се придвижите в Новото и със сигурност отговорът ще дойде и без съмнение ще ви покаже какво трябва да се направи. В този момент от собственото ви осъзнаване повечето от отговорите ще бъдат разкрити чрез сърцето ви и вие повече няма да бъдете задържани и когато решите да завършите всичко, което е необходимо, това винаги зависи от избора свободната ви воля.

Опитът на свободната воля е може би един от последните въпроси, които имате нужда напълно да разберете, а разбирането винаги идва, когато вие напълно приемете този опит като опит, който ви носи ценна мъдрост и не го отричате поради една, две или хиляди причини, които биха могли да се прикачат към това, в зависимост от временното ви настроение, ситуацията или някаква друга причина, която влияе на състоянието ви на ума. Но след като сте открили, че приемането на всеки урок ви дава силата да простите, да забравите и да освободите, няма причина, поради която да трябва да чакате повече, за да направите същото с всички опити, които може все още да задържат мъдростта вътре, включително и свободната воля. Този избор да изпитвате свободна воля беше измежду основните причини за решението ви да бъдете въплътени тук на Майката Земя, защото повечето от вас желаеха да разберат всичко, което е свързано с него.

По време на процеса ви на пробуждане много от вас видяха и почувстваха енергия от някои от вашите предишни животи и всички те ви бяха показани, за да ги приемете така, както са били, без да чувствате омраза, срам, вина или да съдите себе си или другите, които са участвали. И именно това е, което трябва да направите с настоящия си жизнен опит, защото сега урокът на избора на свободната воля е усилен до максималния си потенциал за научаване за всички вас. Готови ли сте да го приемете и да се придвижите в Новия и когато отговорът ви е ДА, ние също сме готови.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и сега усещам как всички вие се придвижвате в това приемане и разбиране на този урок. Помнете, че не съществува вина или срам, където присъстват Любовта и Светлината, има само взаимно разбиране между съществата като изрази на Творението с правото да избират кой път да следват. Онези, които избраха да затворят опитите си на свободната воля и изборите на дуалността, вече приеха този урок докато четяха това съобщение и са готови да получат мъдростта, която ще ги отведе в реалността, където има само един избор, който да следват.

Канализирано чрез МАДАД

Източник

Превод: Tauno


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments