Ние ви поздравяваме за една добре изживяна година - Архангел Михаил


Архангел Михаил чрез Рон Хед

27 Декември 2013

Прието е по това време на годината да погледнете назад през предходните месеци и да отбележите годината, през която току-що сте преминали. Сега когато сте на по-малко от една седмица от завършването на този цикъл, ние сме съгласни че това е времето за такава оценка, с една малка корекция. Желаем ви, на всеки от вас, да гледа не само това което се е случило във вашия свят, където гледката ще съдържа както желани така и нежелани сцени все още. Но погледнете предимно към промените, които сте видели да се случват в рамките на собствените си животи, и още допълнително, в рамките на вас самите.

Така че много от вас са започнали пътуване, което сега трябва да видите, че ви води до по-висока осведоменост, по-широко съзнание и по-любящ и състрадателен живот. Много повече, след като вече сте се поставили върху този път, сте видели огромни и почти невъобразими промени във всеки аспект от живота си. Много са започнали да получават, или да възприемат приемането на комуникация от тази плътност, от която ние говорим. И има много други вътрешни промени, които толкова много от вас преживяват.

Прекарайте известно време съзерцавайки тези неща. Тази година, вашата 2013 г., първата година след преминаване на маркера на 21.12.12 , трудно може да се определи като "нищо не се е случило". И все пак, скъпи приятели, нека сега да ви предупредим да очаквате една година, която ще бъде далеч и далеч по-значима в живота ви.

Все още има много от вас, чиито умове веднага ще се обърнат към парични или политически възможности, когато ние казваме това. Но повечето от вас са наясно от сега, че докато ние сме добре запознати с това колко силно тези неща ви влияят, те не са това за което ние говорим чрез тези съобщения. Парични неща са само грижи, ако има възможност за по-малко или повече. Политиките, както вие ги разбирате, също не са проблем, когато само най-висшите интереси на всички са взети под внимание.

Ние говорим тук, най-често, за причините, а не за ефекти. Причините за които ние говорим, са променящите се състояния на вашето собствено същество, растежът на вас самите. Ние можем да ви обещаем, че ако продължите да правите прогресивни промени в себе си със същите или нарастващите темпове които сте поддържали, следващата година ще бъде забележителна.

Вие имате, и ще продължавате да имате, пълната подкрепа за това от всички налични източници които управляваме, а те, мои приятели, са значителни и неограничени. Така че размислете, вашите възможности са също значителни и ограничени само от способността ви да получите това, което се предлага. Направете стъпка напред сега с увереност, отворено сърце, и непоколебимо намерение, в следващата стъпка на изграждането на новият живот, който желаете.

Намерете своя собствена радост. Намерете това, което ви кара да пеете и танцувате. Как можете да откриете това? Настройте го като цел. Направете първата стъпка. Каква е правилната стъпка? Правилната стъпка е следващата, която се представи след вашето решение. Вашата работа е да вземете решение и да предприемете тази стъпка. Вашият Аз, вашите водачи, и вашите ангели ще се погрижат за останалото. И следващата ви работа е да се държите плътно за целта си. Никога не отстъпвайте от нея, освен да я смените с по-висока цел, когато тя се представи.

Скоро ще бъде време, за тези които са толкова склонни да направят това, което наричате "Новогодишно решение". Този път ви препоръчваме да препрочетете отново горното и да направи своето решение съответно. Вземете решения, които наистина означават нещо за вас в най-дълбоката част на вашето същество. Направете резолюции от които вие никога няма да се откажете. Призовете ни за помощ във вашето начинание. Призовавайте ни често.

Ние ви поздравяваме за една добре изживяна година. Ние ще говорим отново скоро. Добър ден.

Източник

Превод: Христо

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments