Ние сме Привлечени по-близо Сега и е Време за вас да Знаете Това


5 Декември 2013

Архангел Михаил чрез  Рон Хед


Ние ще говорим днес по въпроса за яснотата.

Тъй като на вас ви е известно повече от добре, когато комуникацията между физическото и нефизическото е направена по този начин, което означава телепатично, винаги има някакво ниво на изкривяване. Това се дължи на необходимостта от използването на способностите на приемника. Умът на приемника е намесен, което носи в процеса опитът и вярванията, емоциите и страховете, както и по-голям или по-малък речник и разбирането на канала, също така добре.

Много от тези които сме избрали да служат по този начин полагат големи усилия за да гарантират, че те са възможно най-ясни когато участват в този процес. Мнозина си поставят за цел да се подобряват постоянно. И ние също даваме нашия принос в две насоки: изчистване техните способности за приемане и непрекъснато подбуждайки ги да останат съсредоточени и стремежите им да са винаги малко по-добри. Ние доведохме това съобщение до вас, така че да може да се чувствате комфортно докато четете или чувате когато съобщението резонира с истината за вас. Но ние имаме друга причина за разгласяване на тази тема по това време.

Вие ще сте забелязали, а може би и изпитали върху себе си, увеличението на броя на индивидите които ние сега сме в състояние да достигнем по този начин. Така да се каже, може би дори вие започвате да усещате наченки на контакт с това, за което терминът е "от другата страна на завесата". Ако това е така, ние ви призоваваме да вземете присърце редовете по-горе.

В някои случаи, може да бъдете толкова силно повлияни, че да се чувствате така, сякаш завесата се натрапва върху вас, въпреки че знаете, разбира се, че случая изобщо не е такъв. В някои случаи, може да бъде в отговор на собствените ви съзнателни усилия. Това е най-широко разпространения случай. И има много вариации между по-горните.

Ние ви призоваваме, какъвто и личен опит да имате, да поддържате намерението си да подобрите всеки ден. Нека не забравяме да напомним на всички тези, които получават това съобщение напечатано или в аудио формат, че нищо не се случва тук, което да не е еднакво достъпно за тях, може би с известно усилие, но въпреки всичко е на разположение.

Ако изберете този път, вие имате нашето уверение, че вашия собствен "екип", вашите водачи и т.н. , ще бъдат повече от готови да се срещнете по средата, така да се каже. Бъдете отворени за това по какъвто и начин то да се проявява за вас. Ние знаем, че много от вас, които ще прочетат това са ежедневно развеселени от това, което наричате ангелски числа, пера върху вашите пътища, монети и т.н. Това са наистина синхроничности, които вие и вашите "екипи" са договорили като начини да получат вашето внимание и да започнат да общуват.

Ако разпознавате това и възнамерявате да изследвате и разширявате опитът си, вие ще откриете начини да го направите. Това е естеството на времето, а също и на тези, които четат това сега. И нека не забравяме тези, които слушат сега. Ние сме, в известен смисъл, привлечени по-близо сега, и е време за вас да знаете това. Достатъчно за сега. Ние може много добре да отнесем това отново по-късно.

Приемете нашата любяща прегръдка сега и ние ще говорим отново скоро. Добър ден.

Източник

Превод: Христо

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments