Порталите на Възнесението се приближават и трябва да направите своя собствен избор СЕГА


Архангел Михаил чрез Марк Гамма ~ 20.11.2013

Мои обични хора, говори вашия Архангел Михаил. Идвам с друго съобщение за вас и както Рафаил, аз съм придружаван от нашия Небесен Баща.

От сега нататък нашия небесен Баща ще ме придружава във всичките ми съобщения и ви предава своята енергия и познанията си за Възнесение.

Любими хора, аз съм наясно с факта, че за момента не е никак лесно да изградите тези огромни енергии, пламтящи надолу върху вас. Този канал усети какво означава да се усвоят тези енергии, след като ги прие и асимилира.

Всъщност, това е работа на много мощни енергии, които са натрупани, тяхното отваряне е било предизвикано от последното Пълнолуние. И тези енергии се вливат сега по посока на Земята, до вас. И по този начин с всеки нов ден, все повече и повече, докато накрая достигнат максималния си размер .

И нещо повече: те ще носят някакъв нов модел, някаква възможност за промяна и любов, досега невиждана и непозната на всички.

Вие ще се къпите в тези енергии, ще бъдете обгърнати, но ако забравите да се заземите здраво към Майката Земя, ще бъдете отмити. Колко пъти ви помолихме преди да запомните тази заземяваща процедура и все още има някои хора, които четат нашето послание и не искат или не са в състояние да разберат какво означава това.

Моля ви, вярвайте, че ви казвам нищо друго освен Истината! Вярвайте в думите ни, когато ние искаме да ви помогнем! Но никога не позволявайте на невежеството ви да ви отведе там, където няма да бъдете в състояние да разберете какво ви казваме. Тъй като невежеството е единственото, което ще ви съсипе, тъй като сега е дошло време да вземете своите собствени решения.

Повечето от вас вече са взели решение и по този начин са определили своя по – нататъшен път, който искат да обърнат в Сега, в това преминаване. Все още има доста хора, които не са взели своето индивидуално решение и на тази част от човечеството времето изтича и всички са изправени пред огромен проблем. Ние не разполагаме с повече възможности да чакаме безкрайно. Нуждаем се от вашето решение и това трябва да се направи по някакъв прост и ясен начин.

Сега ще оставим тази тема, защото ние сме се занимавали с нея няколко пъти преди и не искаме да се повтаряме повече по същия начин. Ако разбирате нашите послания, вече сте взели решение .

Ако не сте решили до сега, ние също така ви разбираме и приемаме вашето поведение, но в такъв случай сте изтървали влака за Възнесението.

За следващата тема на това съобщение е ред на нашия Небесен Баща и сега ще предам скиптъра на него:

Мои любими деца тук, на Земята, това съм Аз, небесният ви Баща.

Отново е възможно заедно с един от синовете ми, да бъда в състояние да ви информирам. И пак ще бъда в състояние да достигна до самите ви сърца с всички свързани актуализации на времето.

Сега ще ви кажа официално това, пред което ще бъдете изправени скоро.

"Супер – Порталът" е в процес на самото отваряне и аз съм тук като подчертавам факта, че това отваряне ще бъде изпълнено стъпка по стъпка, тъй като някакъв вид пълно отваряне в някоя единична стъпка, ще ви порази и иска прекалено много издръжливост от вашите човешки тела. Вие ще изгорите, ако не сте били в състояние да я преодолеете. Всичко, което трябва да дойде сега, ще носи такава силна и мощна енергия, която ще разтвори всички части и предмети, свързани и задържащи това, което все още принадлежи на старата матрица на двойствеността .

Всички тези енергии ще се отразят на различни нива. Един или друг, усетили тези промени вече и тези, които се питат какво е това, което се случва в момента, те са разбрали, че много голяма промяна е настъпила в тях сега.

Това е голямата промяна, толкова необятна и огромна, толкова силна и трансформираща, че ще се запитате след няколко дни, какво беше това, което ви е удряло право в сърцето. И аз ще ви кажа, че това е моята любов, самата любов на вашият Божествен Създател, която е проникнала във всички вас. Аз също трябва да ви кажа, че това, което ви удари до мозъка на костите ви, е енергия на промяната и трансформацията, и също така, когато гледате назад, ще се запитате:

"Все един и същ човек ли стои там – това наистина ли съм бил / – а аз ?"

Вие ще погледнете назад и ще забележите, че старото ви Его няма да може да се задържи в тази нова енергия и, че трябва да оставите старото си Его зад вас. Аз говоря в картини, така че да можете да разберете какво искам да кажа тук.

Сега ще предам на сина ми и той ще продължи с всичко, което все още остава да ви бъде представено.

С моята огромна любов за вас.

Вашият Небесен Баща .

След като успяхте да вземете вана с цялата Любовна енергия на нашия Баща, моля земемете се отново преди да получите повече части от моята информация .

Следващата ми част от информацията ще ви удиви и окуражи, но също така ще ви покаже, че вие ще трябва да се справите отново с предизвикателство. Вие се намирате малко преди да почувствате самите Портали на Възнесението. Вие, много скоро, ще можете да възприемете с вашите собствени очи Порталите на Възнесението, така че да можете да се подготвите за всичко, което предстои.

Ще бъде напълно лесно да се забележат тези Портали на Възнесението . През следващите дни някои изображения ще бъдат уловени в съня ви и тези образи ще са различни за всеки един човек , тъй като всеки един от вас си представя тези Портали на Възнесението по най – индивидуален и различен начин . И това е доста добре по този начин . Все пак има нещо общо за всички тези  Портали на Възнесението. Всички те ще ви доведат до много лично и индивидуално Възнесение!

Това е тълкуването на гореспоменатото: "Никой тук, на Земята, няма да преживее еднакъв и подобен вид Възнесение и няма да има нито един, който да е в състояние да сравни своя индивидуален опит с опита на някой друг. Всичко е уникално и индивидуално за всяко едно човешко същество. Този опит ще определя и оформя всеки един от вас, също ще се отворят очите ви и ще сте препращани на много места, към които бихте насочили очите си. Възнесението предстои сега, но то ще бъде някакъв процес в продължение на определен период от време."

Това индивидуално Възнесение може да бъде направено в рамките на няколко дни за някои от вас, при което за други това може да бъде в рамките на няколко седмици. Тези, които се нуждаят от повече и по-дълъг период и все още трябва да изпълнят някои определени задачи, тук, на тази планета, точно като този канал, ще трябва да имат още малко търпение, в останалата част от времето. Те са тези, които изгасят осветлението, така да се каже, за да покажат ясно на всички останали тук , че Възнесението е финализирано. Всички, които все още остават тук при старото измерение на дуалността, ще трябва да вземат съвсем различен обрат, в следствие на техните решения, направени или не.

Моля, опитайте се да разберете думите ми в техния вътрешен смисъл, тъй като ние обичаме да работим и да се изразяваме в образи или притчи, така че да можете да разберете още по – добре това, което тук се представя на вас .

В заключение на това съобщение, искам да изразя своята благодарност към всички вас. Благодаря ви за това, което сте направили досега и отново може да се облегнете на раменете си и да разберете, че сте направили някакъв прекрасен прогрес. Стъпка по стъпка ще ви придружаваме и постепенно ще се приближавате до вашия индивидуален Портал на Възнесението. Преустановете вашия шанс – просто научете за него и след това вървете напред!

Вашия Архангел Михаил

Източник

Превод: Миленa ван Лиер

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments