Портала на Сърдечния Център


Светлинната вълна на 23 ноември - Аион изравняването (меркаба около Слънцето) вече се влива. Порталът -> 23-29 ноември е тук.

Дръжте фокуса си върху изпращането на светлина през сърдечния център, той се превръща в генератор на чиста Христова светлина. Нека сърдечния център върши работата без ума да се опитва да го контролира. Това се представя точно сега - сърдечния център получава сигнал от тази нова светлина, за да се превърне в Слънчево Христово състояние. Вие чувствате физическите изменения в областта на гръдния кош - мушкания, движения, пощипвания, пърхане, парене - обаче основният акцент е светлината, новата зора, изгряващото Слънце, преобразяването на физическото от сърцето навън.

Колективното съзнание изисква вътрешна стабилност. Непоколебимата отдаденост на висшата светлина трябва да се поддържа, и чистото служене винаги ще бъде запалено през сърцето, а не от ума. Тъй като тези светлинни вълни пречистват и обожествяват всичко по пътя си, само истинския Аз в резонанс с новата светлина ще остане. Става все по-трудно да се отрича Висшия Аз тъй като промяната се разгръща, но ако намерението ви е да въплътите Аз Съм и Христовия Аз, тогава трябва от време на време да се привеждате в съответствие с тази честота.

Отдавайки се на тази Майсторска стъпка означава, че много светлина ще проникне в клетъчната структура. Това променя тялото. Това еволюционно време на скок от една форма в друга означава, че тялото ви се нуждае от вашата помощ, фокус и всеотдайност към най-високите си интереси.

части от публикацията на Сандра Лаутер


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments