Мед, Ябълков Оцет и Чесън срещу Високо Кръвно, Затлъстяване и Ракови Заболявания


Тази рецепта е известна още като рецепта "чудо", тъй като оказва благоприятен ефект не само на храносмилателната, сърдечно-съдовата и ендокринната система, а и на организма ни като цяло. Комбинацията от чесън, мед и ябълков оцет се използва за лечение на хипертония, наднормено тегло, хемороиди, стомашни и ставни болки, както и за предотвратяване на ракови заболявания.

Проучвания доказват чудодейните свойства на комбинацията от чесън, ябълков оцет и мед, която може да лекува най различни болести от рак до артрит. Експертите твърдят, че това здравно трио може да премахне мускулни, или ставни болки, артрит, астма, високо кръвно налягане, хемороиди, безплодие и импотентност, зъбобол, настинки и инфекциозни заболявания, затлъстяване, язви, намалява високото кръвно налягане и холестерол, намалява риска от рак на гърдата и дебелото черво, стимулира имунната система.

За направата на вълшебната течност са необходими:

8 скилидки чесън, 
1 чаена чаша мед,
1 чаена чаша натурален ябълков оцет.

Смесете всички съставки с пасатор или блендер. Може и на ръка, но предварително трябва да намачкате чесъна. Съхранявайте сместа в стъклен съд и в хладилник за 5 дни. После приемайте от нея по 2 супени лъжици, разредени в чаша топла вода или натурален плодов сок сутрин, поне 20 минути преди ядене. В рамките на няколко седмици нивата на холестерола и високото кръвно налягане ще се нормализират. Имунната система се засилва и видимо се редуцира телесното тегло.

Едно изследване на 261 възрастни пациенти от Германската асоциация на общопрактикуващите лекари, твърди, че серумния холестерол и триглицеридите - фактори, свързани с риска от сърдечно-съдови заболявания са намалели значително от редовната употреба на чесън и оцет в храната.


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments