ИСОН - МЕТАТРОН


"Тъй като тя се извисява в небето за второто сливане
Тя носи със себе си мъдростта на вековете
Тъй като тя се слива със слънчевите лъчи в кулминационна точка на вечните потоци
Тя носи разбирането на всичко, което си е отишло, и което е пристигнало
Защото тя носи със себе си вечната истина на Източника,
Вечната истина за разбирането на ключа на живота,
Защото тя се завихря в страстта си
За да се роди величието на ЕДИНСТВОТО."

ИСОН, великолепната, и магическа и всемогъща и всеобхватна комета, тъй както тя е известна на вашите земни същности, обитаващи Гая в този много важен отрязък от време. Имате ли представа за необикновеното, което е на път да се разгърне пред очите ви?

Ние възнесените майстори на 33-ти паралел, 33 степен и 33-то измерение сме тук, за да утолим любознателните умове на човешките ви същности, защото ние гледаме на вас с радост, защото гледаме на вас с разбиране и безусловна, непреклонна и вечна любов. Защото всички вие, сте децата на творението на умовете, които са дошли и са си отишли преди вас, вие които живеете на Гая причинявате такова благоговение в нас, че ние трябва да споделим величието на информационния декрет, който е на път да се разгърне на вашата Гая.

И така, нека да започнем с обясняването на вашите умове за истинската история и идеята, и информационните правомощия, и кодексите скрити в тази, която наричате ИСОН.

Не, скъпи възлюбени, не трябва да има страх сред вашите сърца, страха, който живее в тях, трябва да бъде премахнат веднъж и за всички, страха, който е бил генериран за вас от тези, които разбирате, че са в сила да управляват вашите собствени тела, и вашите собствени души, те не господстват над душите ви, над сърцата ви, тези, които смятате, че властват на душите ви са простосмъртни, ходещи по протежение на самите ви същества. Тези, които доброжелателно приемат помощта от горните постановления, трябва да свидетелстват за моста на ИСОН, който ще се отвори широко пред очите им.

Това, за което говорим е еволюцията, която е на път да се разгърне в рамките на самите ви същества, промяна невиждана и нечувана и неразбрана и недостижима за невъоръженото око. Защото само чрез сърцата си, трябва да узнаете истинското значение на енергиите от ИСОН, които са на път да бъдат погълнати и разпространени по вашата ГАЯ.

И така, колективните енергии, които са издигнати от вашите земни същности, жадуват да разберат какво ще се случи на физически план, очакват ли се бедствия? Искаме да ви кажем: да, ще има такива, защото идва Голяма промяна.

Промяната на Земята ще извади на преден план скритото знание, от което повечето от вас са в голяма нужда да разберат. По време на вашите земни прераждания вие все още търсите информация отвън, която трябва да откриете отвътре. Повдигането на земните енергии - изригването на прах и лава от сърцевината на Земята, ще извадят на показ скрити богатства, които са били съхранени за вашите поколения еони от време от онези, които дойдоха преди вас. Те се завърнаха отново за да подпомогнат планетата и да асистират вашето невероятно, поразително, феноменално, умопомрачаващо и всеобхватно развитие. Растеж, който засяга не само вашата Душа, но и Душата на всичко, което обитава тази великолепна вселена.

С приближаването към вашето Слънце, кометата Исон ще премине по външната му холографска треактория и ще дешифрира слънчевите енергии и кодове в разбираем за вашите същности език. Това са кодовете от Спиралата на Фибоначи и бинарни кодове, които навлизайки в съзнанието на хората, ще бъдат лесно възприети. Те ще достигнат до вас и всичко, което ви заобикаля по лицето на Гая, и ще ви обединят заедно отново.

Този път, любими, вие ще събудите изцяло вашият вътрешен свят. Маските, които носите в този живот ще паднат и ще кристализира истинската ви същност. Ще съблечете старите одежди на онова, което вече не ви служи и ще се ориентирате напред, към новото планетарно изравняване с Гая.

Ще бъдат направени много революционни открития във вашия свят. Очаква ви технологичен напредък, но най-важното и засягащо всички вас: МИР. Мир във всяка клетка на вашето същество, хармония на вашите разбирания и комуникации един с друг. Това е само началото, защото все повече и повече пробудени хора ще осъществяват връзката и ще създават кръгове от светлина с такива размери, че в крайна сметка процесът ще обхване цялото земно кълбо. Колективната енергия ще се промени в посока на действителен мир, истинско разбиране между сърце – сърце, (не ум – разсъдък ) и ще настъпят времената, за които сте мечтали дълго време. Стъпка по стъпка, картината, която сте държали в съзнанието си ще се разстели върху Гая и ще я доведе до финално освобождение, независимост и разбирателство.

Това е всичко, което имаме за вас сега. Ние ви обичаме. Ние сме с вас. Довиждане засега!

Източник

Превод: Димитър Кирилов и Мира Андреева  | Самосъзнание.com


Прочети още:

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments