Седмично послание на Хиларион 24-30 ноември 2013г.


Възлюбени,

Като се придвижвате във вълните на промяната, в енергийно отношение, вие се научавате как да навигирате и да създавате крайни резултати и последици по-бързо, отколкото преди. Това изисква известно разсъждение във всеки от вас, за да видите и разберете себе си като творци на всичко, което се случва във вашия свят. Тези времена са славни възможности да се доведе до проявление онова, което сте се стремили да завършите в личния и колективния си живот. Това изисква освобождаване на ограничения, които са ви задържали да се придвижите напред. Знайте, че има много от вас, които работят заедно в области от други измерения на съществуване, за да донесат промените на физическата ви планета и в личните ви светове.

Всичко, което се случва, изисква участието ви, за да се прояви на Земята. От сега нататък се моли за вашето усърдие. Ние разбираме, че толкова много от вас чувстваха ефектите на повишените енергии и че е трудно да се издигнеш над тях, но ние подчертаваме важността да поддържате фокуса си докато настъпи баланс между божествената женска и божествената мъжка полярност. Много нишки от личната съдба се реализират и много се завършват. Огледайте се наоколо и вижте кои са тези, които са все още с вас, и знайте, че те са способни да работят в единство с вас в повишените енергии. Ролята им в живота ви е важна, в противен случай те не биха били все още с вас.

Време е да погледнете на тези личности и на техния принос в личното ви израстване с благодарност, дори ако те най-вероятно са ви изправили пред най-предизвикателните за отработване ситуации. Не е лесно да се поемат тези роли на предизвикващ, за да могат да бъдат започнати целта и израстването на душата ви. Тези хора също избраха вие да сте катализатор на собственото им израстване и промяна на парадигмата и по този начин вие взаимно си предлагате възможностите да погледнете в сърцата си към онези области, които се нуждаят от развитие, които имат нужда да бъдат изнесени навън в светлината на истината, за да могат да бъдат започнати подходящите промени. Във всеки един от вас се осъществява голям растеж в ускорено темпо и това, което беше истина вчера, може да не е истина днес, така че важно е да се въздържате от осъждането от старата парадигма и да се опитате да погледнете един на друг с нови очи, очите на невинността, доверието и любовта.

Бъдете един до друг в добри и лоши времена, защото искате верни спътници, които ще вървят до вас без значение какви драми се разиграват в света в и около вас. Много предишни парадигми са променяни от такива като вас, които са били склонни да поемат риска да ги трансмутират с Христовата Любов и Христовия Ум. Това изисква разбирането, че ролите, които всички вие играете, са необходими в по-голямото разгръщане на промяната в този свят. Всички вие се придвижвате във време на по-голяма прозрачност във всичките ви взаимоотношения помежду ви. Не може да се случи никаква измама между хората, защото тя бързо ще бъде изнесена в Светлината и ще се види. Това е, защото сега енергиите проникват в атмосферата и вие ги асимилирате, повече не се подкрепя лицемерие под никаква форма и всичко ще се придържа към светлината на истината.

За да се придвижите в по-висшите измерения удобно и безопасно, всички на планетата трябва да изчистят сърцата и душите си от всичко, което остава от по-ниско измерните мисли, чувства, мотиви и поведение. По-висшите качества на любов, уважение и благородство на душата трябва да се изразяват и да се чувстват между всички хора. Божествената искра от светлина, която е във всяка душа на планетата, беше запалена и ще има много удивителни трансформации, които ще се случат във всеки аспект на живота на Земята. Започнете да наблюдавате тези трансформации в хората и ситуациите около себе си. Онези, които са били отдалечени, ще се приближат повече към вас, тъй като търсят светлината на любовта, която държите и която сте. Много духовни семейства се обединяват и се събират, за да повишат силата на всички. Това е време на пълно пробуждане и осъзнаване.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/24-30-2013.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments