Седмично послание на Хиларион 27 октомври – 3 ноември 2013г.


Възлюбени,

Светът около вас е пълен с много разсейващи ви неща, които изискват вниманието ви и фокуса ви. Много е лесно да бъдете хванати в играта на полярностите, която се разиграва, и е важно за Носещите Светлината да се поддържат заземени. Както вече изпитахте толкова много пъти, заглавията в медиите ви са разработени, за да привличат последователи. Помнете, че накъдето насочите мислите си и фокуса си, на свой ред това ще доведете до материализиране. Препоръчително е да поддържате мислите и фокуса си върху това, което искате да изпитате в личния си свят, отколкото в света, който се размива и разпада в по-високите честоти. Старите световни парадигми повече не работят даже когато има неистово усилие да бъдат върнати.

Това послание ви моли да направите загрижено усилие да излъчвате Светлината си чрез индивидуалните си методи за прилагане на това с голяма решителност и силно намерение. Представете си планетата обградена от златна бяла Светлина, която се излъчва към Вселената. Визуализирайте собствената си Светлина, сияеща и разширяваща се във вашата сфера на влияние с голяма любов и сила. Човечеството като цяло трябва да се придвижи отвъд собствените си индивидуални опасения към фокус към това, което е за най-доброто за всички. Започнете да се питате какво би направил Висшият ви Аз или Христовият ви Аз в ситуациите, които изникват пред вас. Трябва да СТЕ Светлината и ако, в личните ви предизвикателства, се подхлъзнете назад в реакция, различна от любящ отговор, простете на себе си и на другите и продължете да практикувате ежедневните си дейности. Всеки момент е още една възможност да прегрупирате и обновите фокуса си върху ролята си на Носители на Светлината.

Случващите се предизвикателства изискват гъвкавост и адаптивност и освобождаване на предишни очаквания, които повече не са от значение на пътя, по който избрахте да вървите. Вие трябва да направите всичко възможно, за да останете стабилни на него. Има ежедневни изкушения, които ви отклоняват от него и може да е от полза да напишете целите си и да планирате всеки ден като Носител на Светлината на тази планета, така че да можете да се обръщате към тях за подновяване на фокуса си, когато пътят изглежда замъглен или объркан. Енергиите продължават да ускоряват пробуждането на Човечеството в новите възприятия и перспективи, което създава първоначални конфликти в тях, защото пробуждането за истината на живота на Земята, такъв, какъвто е бил, прониква в съзнанието им. Първоначалното пробуждане носи известен дискомфорт, но в крайна сметка освобождава всеки човек да се придвижи отвъд илюзиите на миналото и да види как наистина са стояли нещата в света.

Основната тема, като се придвижвате в следващия месец, е посветеният фокус върху Светлината. Като правите това, вие правите повече, отколкото съзнателно можете да знаете и да разберете, но бъдете сигурни, че по-висшите ви аспекти са доста наясно с нуждата от това. Всички вие се учите да сте майсторите на живота на тази планета, като използвате мислите си, думите и делата си в ежедневно посвещение и фокус. За да е майстор на всичко, човек трябва да е упорит и последователен в усилията си. Вие имате всички средства на ваше разположение и всичко, което е необходимо, е знанието и разбирането, че точно така вие правите промяната във вашия свят, за себе си и за тези, които обичате.

Силите на Светлината на този свят тихо извършват работата си и предимно са неразпознаваеми относно приноса си за най-доброто на всички. Те работят анонимно, така че да могат да извършват работата си без голямата съпротива от страна на онези, които биха им се противопоставили. Чрез делата и посвещението си, те са катализатори за внасяне на повече Светлина в света и по този начин възпламеняват и позволяват освобождаването от оковите, които задържаха Човечеството като заложник в по-ниските вибрации на този свят твърде дълго време. Всяко усилие, което всеки Носител на Светлината прави, се подсилва от тези в по-висшите реалности и измерения. Вие никога не сте сами в усилията си за доведете планетата и човечеството в по-висшите измерения. Това е единно усилие, което винаги се поддържа на това ниво.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/10/27-3-2013.htmlМОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments