Кундалини Пробуждане и Ускорено Възстановяване


Преди две години и половина, аз издигнах моята Кундалини енергия и започнах работа по възнесение за справяне с енергийните блокажи в моето енергийно тяло и чакри. Когато вдигнах енергията Кундалини, не бях решила много от детските си травми, водещи до физически болки и дискомфорт от тези блокажи и справянето с ужасните страхове, надигнали се когато започнах да изпитвам физически, емоционални и психически промени от моята Кундалини енергия.

Енергията Кундалини засилва нашите физически и психологически състояния, както и психически способности. Например, ако сте диагностицирани с физически или психологически проблеми, те могат да се влошат, когато вдигнете Кундалини енергията си, и ако имате психични способности, те също ще станат по-интензивни. Говорих с много хора с активна Кундалини енергия, които имат аутизъм, биполярно разстройство или други психични разстройства и всички казаха, че техните условия са се влошили.

Другата страна от повишената Кундалини енергия е, че имате възможност да се ускори възстановяването ви от травма, насилие, или други емоционални нарушения, каквито аз изпитах. За две и половина години, имам опит с необичайно бързо възстановяване на детската сексуална, физическа и емоционална злоупотреба от родителите ми. Приех миналото си след траур за загубата на любов от родителите си и от детството ми, прощавайки на другите за моите злоупотреби, прощавайки на себе си за моите реакции спрямо другите и учейки се да обичам себе си, когато другите не могат.

В резултат на това, аз бях в състояние да оставя миналото зад мен, брака, който не е подходящ за мен, да се освободя от нездравословните взаимоотношения, да се преместя в нов град, да започна друга кариера, и да сменя много приятели, които вече не ми допадат. Сега живея с малко страх в живота си, имат добра самооценка, определих здравословни граници с другите, чувствам се наистина щастлива и спокойна в живота си, и мога да споделям любов, време и ресурси с другите свободно.

Тези промени може да бъдат трудни за хората около нас, тъй като те са толкова драматични и крайни за много от тях. Тези неизбежни промени, необходими ми, за да оставя минало зад себе си и да премина към по-здравословно бъдеще. Благословиите на светлината, Брук

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments