Кундалини: Блажено Поле


Като напредвам през моето емоционално изцеление и възнесение, аз открих, че с всяка прогресия в работата ми, преживявам промяна в енергийното ми поле. С последното ми завършване на етапите на скръбта и загубата от миналата ми емоционална история, моята Кундалини енергия е спокойна и тиха, и по време на периодите на почивка, аз чувствам моето Блажено поле, където енергията ми тече гладко през моите чакри и енергийно тяло.

Като изчистим емоционалните блокажи в енергийното ни тяло, ние започваме да чувстваме как нашата енергия тече по-плавно през енергийното ни поле. С премахването на блокажите в сърцето ми, слънчевия сплит, сакралната и коренна чакра чрез моята емоционално освобождаваща практика, енергията в моето енергийно поле започва да тече с лекота.

Резултатът е усещане за повече радост, мир и стабилност в нашия емоционален живот. Нашето енергийно тяло е отражение на емоционалното ни здраве. Като чувстваме нашето Блажено Поле по-често и редовно, това е знак за емоционално възстановяване и подобряване на емоционалното ни здраве. Дано намериш щастието си, Брук.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com



Прочети още:





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments