Животът в Благодат ~ Архангел Михаил


Ето какво каза снощи АА Михаил в медитацията ми.

Смели сърца, след всеки прилив започвате да отсявате поредния нанос от себе си и в такива мигове се чувствате едновременно на гребена на вълната и на дъното на океана.

Нека ви уверим за пореден път, че нито един от вас няма да бъде изоставен и забравен, че нито един от вас няма да бъде пренебрегнат и подминат от благоденствията на този голям Космически момент. Всеки от вас има своя заслуга, свое участие и сови дивиденти, които се изразяват и материализират в съвършения за това момент. Ние не пренебрегваме вашите страдания и за пореден път - помнете че това не е наказание, а избор, който сте взели предварително - едно решение, което ви прекарва през точно определени обстоятелства, за да постигнете желания от вас кармичен ефект на пълното освобождаване и Живота в Благодат.

Дори животът в благодат може да ви обърка изначално, тъй като това означава да живеете без онези ориентири, които ви определят като успешни или неуспешни - животът в благодат ви изпълва с щастие, просто защото сте, защото сте свързани с цялото, защото вдишвате и издишвате любовта на бога. Оттам нататък можете да материализирате каквото си пожелаете, но изпълнеността я има независимо от външните обстоятелства. И тъкмо навикът да се облягате на тях сега бива преодоляван на много нива. Вие сте онова, което сте, независимо от всичко ставащо и вашата отработена част в Божественото няма кой да я отнеме.

Пътят ви е пред вас и той е осеян с цветя и награди. Приемете го на вяра, дори когато не го виждате и помнете, че успехът ви е гарантиран и няма как да отпаднете, да бъдете пренебрегнати или забарвени освен ако сами не се откажете и не се отделите от Божията благодат.

И така Е.

АА Михаил чрез Ваня Стойчева

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments