Хората започват да осъзнават вътрешното пространство на Сърцето и неговата Творяща сила


Архангел Михаил чрез Марк Гамма


Любими хора от планетата Земя – това е Архангел Михаил, говорещ Ви отново!

След кратко прекъсване, Аз Съм тук отново за да ви предоставя нови идеи и прозрения, които ще ви поведат напред.

Много промени се случват понастоящем, водещи до огромен прогрес за човечеството. Състоя се важен скок напред в съзнанието на всички хора.

Казвайки това, искам да обърна внимание, че именно хората трябва да оценят какво се случва и да бъдат ангажирани с възнесението, поемайки постепенно отговорността за него. На човечеството се пада честта да се приготви за наближаващите по-благоприятни условия, които ще доведат финалните успешни резултати.

Ние се гордеем с това, което постигнахте. Все повече хора се събуждат за онова, което наричате „Възнесение”. Все повече от вас осъзнават, че Елитарното общество залязва и на негово място трябва да се появи нещо ново - промени, в самите вас и в околния свят.

Ние се наслаждаваме, наблюдавайки от тази страна, как всичко в човешкия живот се изменя. Отново и отново предоставяме информацията с голяма важност – повтаряме и обясняваме винаги онези идеи, принадлежащи на Възнесението. Бавно, но сигурно нашите усилия ви повлияха и сега осъзнавате и напълно приемате идеите, които толкова дълго стояха на прага ви.

Позволете ни да пристъпим към следващата тема, която ще се прояви скоро във вашата земна реалност. Всички промени в широк мащаб до сега се провеждаха задкулисно, без знанието на хората. От сега нататък промените ще бъдат афиширани и ще бъдат видими и осезаеми за обществото – всичко, което се е случило до този момент. Потенциалите натежават, придобиват мощ и стават реалност. Те достигат фазата, в която се съчетават със силното желание и намерение на хората, посветени на тези идеи. Щом механизмът на проявление на потенциалите бъде разбран, което е ваше право, мили хора, самата промяна ще катализира по-нататъчните изменения в реалността ви.

През следващите дни очаквайте още повече знание, излизащо на повърхността, което старият Елит винаги се е стремял да потисне или да манипулира хората, така че те да играят по дирижираната от тях музика.

Времето им достига своя край и човечеството губи желание да следва онези, които служат единствено и само на себе си. Елитарните общества ще се наложи да осъзнаят, че техните последователи се отделят един по един и в крайна сметка ще останат без поддръжка. Доста трудно е за тях да проумеят, че всичко което до този момент е функционирало успешно през последните няколко века, сега внезапно приключва и се разпада.

Вярвайте в себе си и неограничените си възможности. Влезте в сърцето си съзнателно, защото там е скрито вашето могъщество и истината за всичко. Тези ваши способности ще ви насочват по най-добрите пътеки. Сърцето е най-сигурното място, което може да обитавате. То е носител на силата, от която се страхуват Елитарните общества. Дълго време успяваха в опитите си да заглушат този център. Опитаха всичко, така че човечеството никога да не разкрие великата тайна. Това приключва сега и си заминава. Все повече и повече хора стоят на прага на разкриването на вътрешното пространство на сърцето и неговата огромна сила.

Призовавайте ни, ние се намираме в пространството на вашето сърце. Заедно ще ви приведем по пътя. Заедно ще достигнем всички цели и ще пристъпим порталите на Възнесението.

Вървете напред, скъпи мои хора, и осъзнайте силата, която притежавате. Тя се намира във вътрешното пространство на сърцето. Силата, която кара вашият Елит да потреперва, защото всички те знаят, че тази мощ ги превръща в губещи. Увеличава се броят на хората, което стават осъзнати и готови.

Моля ви, наслаждавайте се дълбоко на силата на вашето сърце, защото това е силата на проявлението, складирана свише във вас.

Ваш Архангел Михаил

Източник

Превод: Мира Андреева | Самосъзание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments