Възнесените Учители - 17 септември 2013


Приветстваме ви! Ние идваме сега с радост! Много неща се случват сега по цялата ви планета, прокарвайки път към новия свят, свят на свободата изпълнен с процъфтяване. Ние дойдохме, за да ви покажем, че тези събития са признак за това, че Новата Епоха за човечеството започва! Новата Епоха започва със серия специални правителствени заявления, които означават край на вашето многогодишно сътрудничество със силите на тъмнината. Най накрая можем да ви съобщим, че заговора и тези, които контролираха вашият свят толкова дълго се подчиниха на новата власт и новите групи, които са за всеобща свобода, суверенитет и процъфтяване. Тези групи се подготвят за серия транслации на официални обявления, които ще ви информират за това, какво се случва в новата държавна политика. Резултатът от тази благотворна политика се състои в това, че вашите време и енергия ще бъдат освободени, което ще ви позволи да решите първостепенните задачи: почистване на въздуха, водата и замърсената почва на вашата планета. Тогава вие ще навлезете в съвършено нови отношения с вашия домакин-домашен свят, който ще види, как ставате способни и любящи опекуни за мониторинга на хармоничното разпространяване на всичко, което ще се случи сега във вашия свят. Това ще е много приятно за вас и ние ще ви помогнем в многото ваши нови начинания.

Вашият свят излиза от галактическата изолация и вие ще можете да възстановите връзката си с вашите братовчеди от Агарта. В продължение на хилядолетия тъмният заговор блокираше взаимодействието ви с тях, показвайки ви геофизични „факти” „доказващи”, че кухата Земя не съществува. Това твърдение е заблуждаващо, както ще покажем по-надолу и вие ще сте свободни да се обедините с тези, които съхраниха Галактическото Общество на Лемурия недокоснато и процъфтяващо, започвайки от смъртта й на повърхността на планетата. Заедно с лемурийските членове на Съвета, вашите Възнесени Учители ще ви покажат как тъмните заговорници използвайки грешни убеждения са ви подхранвали, за да вселят страх, подозрителност, разделение и безкраен хаос в живота ви. Вашата задача е в хармония и мир, които ще разпространите по вашата земя, да възмездите вредите причинени на Гея и нейните екосистеми. В момента, в който се сдобиете с технология, която да я избави от необходимостта да безпокоите нейната земя, въздух и вода, вие ще можете радостно да помислите за това, как да създадете наново вашето общество по всички фронтове. Вие ще разберете, че всяко развито общества уважава своята зависимост от родния си свят, включвайки по-широки области на Слънчевата Система. Вие отново ще откриете за себе си живото единство на целият живот.

Много отдавна ние достигнахме до набор от общи принципи, които приложихме във всички светове с разрешението на Духа, за да ги насочим. Тези основни предпоставки за преживяване продемонстрираха своята действеност отново и отново и затова ние бихме искали да ви представим тези критерии, така че да можете да ги използвате както счетете за нужно. Агартяните също имат желание да споделят своят опит с вас и да ви покажат обществото си, като жив пример за прилагането на тези принципи. Вътрешната Земя се явява продължение на повърхността на планетата, която вече ви е позната, така че Агарта ще бъде логически първа, която ще ви покаже своята версия на Галактическо общество, когато те ви вземат на екскурзия във вътрешните светове. Тези потресаващи вътрешни светове предизвикват дълбоко чувство на любов към тази красива синьо-зелена планета. Тук Земята излъчва своята любов и Агартяните ще върнат това почитание усилвайки го многократно. В момента, в който изпитате опита на светлинното присъствие на Гая, всичко на което са ви учили заговорниците за нея, за вас и за вашата „реалност”, просто ще се изпари. Тогава „Светлинните технологии” ще премахнат всяка необходимост от ферми, риба, всякакво производство и напълно процъфтяващата и модернизирана жизнена среда ще се придвижи много по-напред, отколкото вашите съществуващи убийствени и замърсяващи методи.

Както виждате, вашето разбиране за много от нещата се кани да направи дългоочакваната промяна в курса. Досега вашето общество съществуваше на ръба на стихийните бедствия: една лоша реколта на земеделието или животновъдството, едно прекъсване в енергийната мрежа довеждаше до мащабни проблеми. Това вече няма да е така. Повече няма да трябва да свързвате двата края, тъй като новите технологии ще премахнат вашата зависимост от експлоатирането на Гея, което ще ви позволи да изпитате истинско изобилие, суверинитет и свобода. Това ще отвори широко вратите за нови подходи и възможности, които едва ли можете сега да си представите. Едва, когато започнете да изпитвате загриженост за Гея и спрете да злоупотребявате с нея, вашият бърз подем на съзнанието ще процъфти. И тази загриженост трябва да се разпространи върху всички живи същества на планетата. На ваша страна ще са Агартяните и вашите Възнесени Учители, чийто учения ще са насочени към по нататъшното постоянно разширяване на съзнанието.

Благословени! Ние сме вашите Възнесени Учители! Ние се връщаме при вас в този ден с добри новини! Събитията, които ще ви освободят от робството са готови да се проявят и нашите Благословени Асоциирани Компании са готови да приведат цяла поредица от процеси в движение, първият от които трябва да бъде освобождаването на паричните средства, които трябва да внесат своя дял в процъфтяването на Земното кълбо. Великото парично-кредитно разпадане на световните валути е готово да започне, заедно с процъфтяването на нашите широко разпространени различните фондове по целия свят. Тези две действия започнати заедно, ще свършат цялата юридическа работа, за бързото сваляне на вашата някога могъща купчина от незаконни правителства, които толкова дълго потискаха вашият свят. Този подвиг ще доведе до прекратяване на глобалното робство от дългове, на основата на което беше построена парично-финансовата ви система. Новият твърд обмен, заедно с процъфтяващата на негова основа система ще гарантират свободата и личния ви суверинитет. Сега, захабеният път към пълното съзнание се превръща в чисто и открито шосе! Ние казваме Алелуя!

Този първи бент на благословената дейност създава основа за нашия принос в глобалните изменения, в това число и официалното признаване на нашето семейство на Галактическата Федерация и на свещената вътрешна провинция Агарта. Действително, Вътрешната Земя беше наше благословено светилище в продължение на хилядолетия. Сега вие можете да видите и опознаете тези славни земи, които както бихте казали бяха инструмент на тъмните или според тях не са съществували въобще. Тази лъжа ще бъде разобличена, както и редица много други измислици за вашата действителност. Ние ще ви предадем редица много специални уроци за природата на най-Свещените убеждения, затова ви молим да слушате с открити уши и да гледате с отворени очи. Фактите и истините, които ще представим пред вас, може да са шокиращи за някой от вас, но ако им позволите те ще говорят сами за себе си. Ние ви молим да разберете кои сме ние и да мислите, защо ви говорим тези неща в момента.

За да осъзнаете истината, от вас се иска да забравите илюзорното царство, което познавате, всичко, което то включва в себе и всички вярвания, на които са ви учили като истини. Учили са ви да отхвърляте всичко, с изключение на много тясна представа за това, което ви е било заявено като истина. Сега вие трябва да освободите разума си! Още от детството си сте живели с полу-правда и със страшно извратени понятия, за да ви държат враждебни и различни по пътя един към друг. Ние дълго работихме за да премахнем тази отчужденост! Искаме да ви запознаем с идеи и принципи, които могат да ви поразят. Много секрети и скрити знания ще бъдат разкрити. Те ще са насочени към истинската природа на живота, пътищата на Небесата в материалния свят и истината за тези, които са дошли при вас от миналото, за да съхранят някой базови учения живи. Вие трябва да познавате Буда. Вие трябва да познавате Йешуа. Вие трябва да познавате Мохамед. И много, много други. Под въздействието на такава мъдрост вие ще сте наистина щастливи и готови за пълно съзнание.

Днес ние говорихме за това, което ще се случи и за някой неща, които ще станат част от историята ви. Вие живеете в свят, който стремително се трансформира. Всеки човек е длъжен да почувства тези енергии! Бъдете готови за поразителни събития. Знайте, скъпи, че огромните ресурси и безкрайното Процъфтяване на Небесата са наистина ваши! Така да бъде! Бъдете в Радост!

Източник

Превод: Георги

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments