Въпрос относно Медитацията


ВЪПРОС: Чудех се дали, когато медитирам, да мисля за това, което искам да манифестирам или трябва да изчистя ума си напълно?

ОТГОВОР: Нашите най-високи потенциали на проявление са когато достигнем дълбоко медитативно състояние (или така наречените Тета Мозъчните Вълни), така че моето предложение ще бъде да прекарвате около 15 минути в медитативно състояни, така че да можете да се отпуснете и да изчистите ума си и след това визуализирайте това, което искате да създадете в живота си. Когато сме в Тета състояние ние сме в нашето Божествено съзнание и това е изключително творческо състояние, така че се уверете, че вашите визуализации са "ясни", защото вероятността да създадете това, върху което се фокусира е много, много голяма.

Ето защо медитативната практика е толкова важна, тъй като е необходимо време, за да заглушите егоистичния ум. Продължителната всеотдайност и практикуване на медитация ще ви помогне да активирате пасивните части на мозъка, които ще ви помогнат да достигнете по-дълбоки състояния на съзнанието ви и завръщане на мощния Съ-Творец, който наистина сте.

 

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments