Това е волята на Божественото и тя е дадена ~ Архангел Михаил


1 Септември 2013

Архангел Михаил чрез Рон Хед

Ние бихме се радвали да говорим по друга тема днес, но поради събитията надвиснали над вашия свят е почти задължително, че се обръщаме към това, което е преобладаващо в съзнанието на всеки.

То беше поставено там от непрестанното внимание на тези, които се опитват с всички възможни средства, да ви държат настроени към техните предавания на страх и контрол. Вие започнахте да виждате през мрежата на илюзията, която те толкова дълго време предяха. Майките на тези, изпратени на болна участ дълго виждаха нещата каквито са, но разбира се това беше възможно за дълги времена, за да могат да запратят техните убеждения и замесвания на гърба на масовото съзнание. И днес на много места, се казва, "Това е мъжки свят " и това звучи твърде вярно.

Сърцата ви и мислите ви са били манипулирани много ефективно в продължение на хиляди години. Дори вашите учения, които говорят за любов и мир са били извъртени в услуга на контрол и печалба. Любовта беше извъртяна в омраза. Мира се превърна в нещо за което да се борите.

Ние виждаме, както и да е, че ефектите от движението на вашата планета в по-висшите енергии на вселената, това което виждате като вашата нова ера, е довело вече до пробуждане на масите от хора към истината и укрепването на тяхната решимост да прекратят такова очевидно болезнено поведение, вредно за тях и бедствено за вашия свят. Ние знаем, че една точка ще бъде достигната, когато ще видите края на това поведение. Ние знаем, че ще си възвърнете контрола над собствените си животи. Това е волята на Божественото и тя е дадена.

Все още има намесена променлива, обаче. И тази променлива е следната. Кога вие ще го направите да се случи, скъпи мои? Кога ще разберете, че сте истинските собственици на собствените си животи? Много вече го направиха. Примерите бяха показани.

Ние виждаме, че степента на комфорт се превъзхожда от степента на дискомфорт. Надявате ли се това да спре без намеса от ваша страна? Чакате ли пословичните "те" да направят нещо?

Предполагаме, че казахме достатъчно за днес. Моля, помислете дълбоко какво сме обсъждали. И не бъркайте нещо което сме казали като критика, моля. Знаем кои бяхте, кои сте, и в кои се превръщате. Как тогава можем да не ви обичаме без мярка?

Добър ден докато ние говорим отново.

Източник

Превод: Христо


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments