Вие пожелахте да се промените, и ето вие го правите ~ Архангел Михаил


28 Август 2013
Архангел Михаил

Това ще бъде последното ни съобщение за месеца от вашето време, известен като Август. Нека говорим, по тази причина, за вашия месец Септември.

Вие вече сте в началото на енергиите и промените, които този месец ще донесе. Вие вече усещате значението, потокът, промяната. Вие се питате помежду си постоянно, дали другите го усещат, отчасти за да успокоите себе си и отчасти за да го потвърдите.

Вие сте прави, скъпи единствени. Това е друг, но дори още по-значим, месец на забележителна промяна, която приближава с високата скорост на вихрушка. С вашите подобрени инструменти на прозорливост, започнете да търсите във вашите дневни съобщения в медиите за все повече доказателства, че вашия свят се променя към по-добро сега. Дори когато тези доклади изглеждат ужасно, запитайте се как крайните резултати биха могли да се тълкуват за ваша подкрепа. Ние ви казваме сега, че нищо в това време ще работи по някакъв друг начин, без значение това, което някои може да планират когато действат.

Ако вие предложите вашите енергии за да увеличите това, просто имайте намерение всеки един момент, че е така. Въвеждайте безусловната любов на Създателя ви, вашия Бог, вашия Източник да давате при всякакви обстоятелства. Ние знаем, че вие правите това от известно време, но сега вие ще откриете, че дори сте по-способни да поддържате това в сърцата си, отколкото сте били преди това.

Вие пожелахте да се промените, и ето вие го правите. Като започнете да виждате повече и повече доказателства за промените във вашия външен свят, не забравяйте да давате на себе си доверие за създаване на промените във вас, които на свой ред създадоха тези промени отвън. По този начин вие ще признаете успеха на целите които вие въплътихте, когато се съгласихте да участвате тук в този момент.

Ние не казваме, че трябва да ударите вашите собствените его-та. Ние казваме, сега можете да започнете да виждате силата на най-високите ви същности. Не позволявайте видимата плашеща маска на обстоятелствата да доведе до загуба на вашия трудно спечелен баланс. Изпратете светлина и любов към всичко и всички. Всеки, скъпи единствени, включва дори и тези, с които не сте съгласни. То включва дори и тези, които вие възприемате като действащи срещу вас.

В перспективата на Сътворението, не може да има действащи срещу вас сега. Можете да започнете да празнувате, ако желаете. Ние започнахме.

Каним ви да почувствате нашето присъствие с вас във всеки един момент. Докато говорим отново, добър ден.

Източник

Превод: Христо

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments