СаЛуСа – 3 септември 2013г.


Сега виждате ли колко сте могъщи? Онези, които желаеха да останете в по-ниските вибрации на страх и омраза, нямат вече енергия, от която да се хранят и това може ясно да се види в конфликта на вашия свят, за който най-много се говори напоследък. Вие показахте намеренията си толкова силно, че няма възможност за започване на война на нито едно място на Земята. Вашите стари Лидери разбират какво се случва, а новите просто не се ангажират с такива интереси, тъй като искат да донесат този желан постоянен Мир на вашата планета, който толкова много от вас разбират, че е единственият път да продължите, далеч от старото, тъй като то е безполезно и бързо се руши. Скъпи мои, това са вътрешните промени, които се виждат навън, и не могат да бъдат пренебрегнати, тъй като точно по този начин вие може да проявите всичко в живота си. Фокусирайте се върху новото, тъй като сега сте в средата на океана на промените и трябва да подготвите кораба си да радостно пристигане на предназначеното ви пристанище. Изхвърлете всичко, което чувствате, че е твърде тежко или ви забавя, и вижте колко чудесно можете да плавате и навигирате през тези огромни вълни, и не забравяйте да използвате енергията, която тези вълни носят, защото те могат да ви отведат вкъщи още по-бързо. Вижте себе си като част от този океан и почувствайте тази чудесна връзка с Всичко Което Е.

Някои от вас вече размишляват по въпроса за „напускане на времето” и се чудят какво ще е, как би се усетило и преди всичко как те могат да съществуват без нуждата да знаят какъв ден, дата и час е точно сега. Ние не можем напълно да ви опишем това, тъй като всеки ще има своя опит върху него, но в общи линии вие ще изгубите онова усещане за нещо, което липсва, нещо, което не е завършено и се нуждае от вашето внимание незабавно, чувство, че нещо важно е точно пред вас и ви чака са го свършите, казано по-просто, ще се чувствате комфортно просто да сте живи и да сте точно там, където сте, и с този, с когото искате да сте, тъй като всичко ще дойде, така да се каже, в пакет, защото вие не можете да се почувствате истински щастливи и доволни, когато някой или нещо не отговаря на вашите вибрации. Много хора са заедно поради кармични проблеми и след като те се разрешат с любов и прошка, те са свободни да изберат друг път и ще почувстват много силно желание да се откъснат от тази връзка, която удовлетворяваше нуждите им, но моля запомнете, че Любовта винаги ще остане между вас, тъй като сега вие сте в състояние да погледнете на всичко, което се случи през времето, когато бяхте заедно, много от вас бяха обвързани повече от веднъж в такава връзка, с по-висше разбиране за научаването на уроците ви, които ви доведоха до тук, където сте сега. Почувствайте безусловната Любов един към друг, простете и освободете тази стара склонност да обвинявате някого за нещастието на другите.

Вижте себе си като красиви и сияйни Същества от Светлина и всичко, което искате да разберете, ще дойде в такива велики моменти на Просветление, че ще почувствате себе си сияещи с цялата тази Светлина, извираща от вас и много хора ще се обърнат и ще ви гледат и ще се чудят какво е това, което предизвиква силно чувство на привличане към вас. То ще започне верижна реакция в тях и те ще споделят съзнателно или несъзнателно енергията на Любов и Светлина с всички останали. Това е начинът, по който се разпространява Любовта и Светлината и ние сме толкова радостни, че вие така щастливо и позволявате да грее от вашето Сърце за всички.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и чувствам голяма радост , че мога да споделя тези мисли с вас. Ако усещате, че е време за промяна, накарайте намерението си да се фокусира върху това, и веднага знаците, че тя идва, ще са при вас, за да ги видите и със сигурност ще разберете какво означават те и ще действате съобразно това.

Канализирано от МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/09/3-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments