СаЛуСа – 24 септември 2013г.

24 септември 2013

Тъй като вашето Слънце е твърде ярко сега, Светлината ви също свети така ярко и това ни позволява да работим с вас и да идваме по-близо до вас всеки ден. Това също позволява всичките промени да се придвижат много по-бързо, защото сега желанията ви се изпълняват почти веднага. Практикувайте смело мечтание и вижте за себе си как то се проявява във вашата реалност. Най-важният момент в сегашния ви процес на трансформация е да не се страхувате, ето защо ние постоянно ви уведомяваме за факта, че единствено страхът и съмненията ви възпрепятстват сега от това да сбъднете мечтите си. На вас ви трябва да намерите най-добрия начин да изчистите онези стари спомени и мисли, които ви карат да гледате назад и да се съмнявате дали това, за което мечтаете, е наистина това, което искате. Ние искаме да ви уведомим, че сънищата ви със сигурност ви показват накъде да гледате и следователно – гледайте на тях като на напътствие по пътя ви. Вярвайте в себе си, защото сега сте наясно с основния принцип в цялото това Творение и той е, че вие сте творец на собствената си реалност и съ-творци на реалност, която споделяте с всички Същества, които срещате по пътя си.

С проявяването на мислите ви и желанията ви в реалността ви също идва и отговорността за всички ваши действия. Ние знаем, че това е фактът, с който някои от вас може да имат трудности, но помнете, Скъпи мои, всичко е чудесно планирано и гарантирано и никое Същество няма да бъде наранено от ваша мисъл. Първо, вие сте изчиствани от всички нежелани мисли, които просто повече няма да присъстват в ума ви и второ, има механизъм, който ще ви предупреди, преди да сте в състояние да проявите вредни мисли. Той е функция на връзката между сърцето и мозъка ви и сега е активиран от подготовката ви да встъпите в по-висшата реалност. Тези, които са подготвени, вече забелязаха, че когато такъв вид мисъл навлезе в ума им, също има и друга мисъл, влизаща по същото време. Тази мисъл не е нищо друго, освен освобождаването на старата, ненужната и по този начин първата мисъл не получи достатъчно енергия, за да се прояви. Сега това може да се случва често, но бъдете сигурни, че всички тези стари мисли повече няма да се върнат, благодарение на вашата собствена решителност, изчистване и намерение.

Ние се радваме много на идването по-близо до вас и на възможността да споделяме толкова повече неща с вас. Ние чувстваме вашето щастие и знаем, че сте готови дори за повече, но физическите ви тела все още се нуждаят от малко време, за да се приспособят към тези високи енергии. От друга страна, вашите тела се трансформират по-бързо, когато присъства нашата енергия, така че всички ние трябва да намерим баланс във връзката си, защото дисбалансът на енергията причинява умора в телата ни и ние сме наясно с факта, че тя може да причини съмнения, течащи в мозъка ви, когато не можете да получите достатъчно почивка в ангажираните ви дни. Вие сте така близо до достигането на момента във вашата трансформация, когото това няма да се случва повече и ние ще ви помогнем със споделянето на достатъчно от нашата енергия да навлезете в по-висшата си реалност, която си създадохте за себе си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм щастлив, че мога да ви кажа, че много близо, е също много близо според термините на вашето време и вече усещаме радостта ви от това. Заедно ние изпращаме много мощни намерения за Творчески Сили и те ни позволяват да следваме мечтите си и визиите си и да се движим по нашите душевни пътища. Почувствайте силата във вас. Така е.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/09/24-2013.html






МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments