Седмично послание на Хиларион 21-28 септември 2013г.


Възлюбени,

В атмосферата около вас има усещане на очакване, на очакване на нещо по-велико да се появи пред самите ви очи, което ще потвърди промените, които се случиха във вас. Скъпи мои, казваме ви – погледнете в себе си - защото най-големите промени, които се случиха и ще се случат, се случват в съзнанието на хората. Имаше много моменти на откровения и признаване за всеки от вас. На всички от вас подобава да станете по-наблюдателни спрямо промените в собствените ви мисловни процеси, за да разберете мащаба на това, което се случва сега в сърцата на всички хора. В основата на всички външни събития на вашата планета има нова енергия и тази нова енергия е преминаването към единство във всичко и по всички начини. Хората по света започват да откриват, че това наистина е един малък свят.

Хората започнаха да осъзнават, че е много важно за всеки човек да направи избора си и да се застъпи за всичко, което е правилно и добро. Това е нещо, което всяка душа знае инстинктивно в същността си. Всичко, което трябва да се направи, е да се заяви по-висш начин на съществуване и пътят пред всеки човек ще се изчисти, всяка кривина ще се изправи, всяко предизвикателство ще бъде посрещнато сякаш като с магия. Наложително е всеки човек да започне ежедневно да се привежда в синхрон със Светлината и да прекарва няколко минути няколкократно през деня си като потвърждава отново това намерение. Това засилва мотивацията ви да продължите да вървите в Светлината. Кажете на глас тези заявки, ако е възможно, с голяма власт, защото това още повече прикрепва Светлината към вас. Виждайте голям стълб Светлина около вас през цялото време и знайте, че ходите в мир и безопасност.

Поддържайте Светлината си, Скъпи мои, когато и да чуете проекциите на вашите медии за мрак и гибел по ефира. Припомнете си, че това е само илюзия и че вие няма да дадете творческата си енергия на тези идеи и мисли. Винаги се фокусирайте върху Светлината, която сте и която поддържате. Тази Светлина нарасна по сила и блясък отвъд вашето въображение и именно това е, което вие сега проявявате в света около вас. Вие не трябва да доказвате нищо на никого, защото знаете кои сте, и това е достатъчно. Стремете се да внесете повече от Божествената си същност в полето на аурата си и в сърцето си. Човешкото сърце има капацитета да се разширява до големи нива и това е задачата ви в предстоящите няколко месеца. Вярвайте в своята собствена способност да създавате промените, които искате във вашия свят, просто като СТЕ Светлината, която сте.

Бъдете непоколебими в мирните си намерения и се отнасяйте с другите с най-голяма милост и уважение. Спомнете си как беше за вас по време на пробуждането ви и колко мощни са енергиите, които трябва да се асимилират и напълно да се интегрират. Именно това вашите братя и сестри, всичките ви любими хора, изпитват сега и те се нуждаят от вашето търпение, подкрепа и насърчаване. Те имат нужда от мирното ви спокойствие и от вашата увереност, че всичко е наред. Те имат нужда да знаят, че процесът, през който преминават, е процес, през който трябва да премине всеки на Земята и че те ще успеят.

Именно върху това се упражнявахте, когато силно се борехте да преодолеете изкушенията на дуалността в това ниво на съществуване. Вие взехте изпита, дипломирахте се и сега е време да използвате мъдростта си и опита си, за да промените живота и предизвикателствата на хората около вас. Чрез Светлината, която сте, те ще ви познаят и ще ви търсят. Бъдете готови да служите на Божественото по всеки начин, по който сте призовани в тези времена. Отделете време за спокойствие и вглъбяване, слушайте гласа на по-висшия си Аз, защото той заема мястото си на кормилото, следвайте неговите напътствия. Вярвайте, че във вас се намира най-голямото знание и мъдрост, че то винаги е било скрито в дълбините на съществото ви именно за тези времена и позволете на ярката си Светлина да свети!

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/09/21-28-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments