Една “вътрешна работа“ от първият порядък ~ Архангел Михаил


22 Септември 2013

Михаил и Йешуа – канализирано от Рон Хед

На този ден на вашето равноденствие, ние призоваваме всеки един от вас да погледне в сърцето си и да се ангажира отново с повторното раждане на себе си и вашия свят. Докато медитирате, молите се, разхождате се в природата и общувате с висшите си Аз-ове, моля продължете отличната си работа на това поприще. Използвайте енергията, която се излива във вашия свят по това време за ваше най-добро предимство.

Попитайте ни за помощ в това начинание. Посъветвайте се с вашия Създател, за да ви изпрати енергията на любовта си за вашето най-добро и за вашия свят. Не си представяйте, че това е външна помощ, скъпи единствени. Това е “вътрешна работа“ от първият порядък.

Дори ако все още не чувствате цялостното единство с него, почувствайте любовта на семейството в него. Почувствайте доверието поставено във вас. Почувствайте любовта. Напълнете сърцата си с него. Изпълнете се с него до такава степен, че да се лее навън във всичко, което правите и всичко, което казвате. Това ще направи промените, които са необходими да изглеждат като че ли се постигат без усилие. Това наистина ще запълни дните ви с радост.

Поток от такава любеща енергия е бил изграждан в гъстота около вашия свят, чрез вас за известно време. Това е чувството, в което не сте били в състояние на "дай си пръста". Вие знаехте, почувствахте, че нещо огромно е привидно малко над хоризонта. Това което наистина чувствате е енергията която се излива във и около вас, която ще произведе тези малко над хоризонта събития. Потопете себе си в това. Отдайте се. Тя е безгранична. Оставете я да ви закара до вашето най-високо и най-пълно с радост бъдеще.

Умът ви все още може да ви казва, че това е приказка. Кажете му да се скрие и гледайте. Нищо лошо няма да излезе от това да бъдете щастлив и любещ. Няма нищо лошо да дойде от това да бъдете състрадателен. Нищо лошо няма да стане ако си напълнете сърцето с любов.

Това е чувството което изглежда че е далеч от пръстите ви, скъпи приятели. Но в действителност, това е само малко необичайно за вас все още. Това, което чувствате е това, в което сега сте потопени. И вие чувствате близостта на любещото ви семейството, също така добре. И чувствате същото нещо, което чувствахте като дете през нощите точно преди почивката. Не е ли така? И промяната във вас продължава с всички сили. За това ние предлагаме нашите поздравления и нашата подкрепа.

Пристъпете сега във финалния етап на тази най-прекрасна година. Ще говорим с вас отново скоро.

Източник

Превод: Христо





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments