Едемските градини на Земята – Послание от Божествената Женственост


 предадено чрез Джасмухин 

29-ти август 2013 …

„Разкриването и разширението на Едемските градини във Вашия свят е процес извършващ се стъпка по стъпка, който може да изглежда прекалено бавен за едни, но само да минава покрай други, които все още не са отворени за този поток. В същото време трети вече се намират в тези градини със сърца изпълнени с благодарност и живот пропит от благодат.

В това поле на безгранична любов и разум, където се съдържа и подхранва целокупния живот, съществува безгранична мъдрост, доброжелателство, състрадание и любов. Същата щедра енергия се вплита в самата тъкан на сътворението, включително през вашите тела от светлина, около които Вашата молекулярна структура е призована от Божествените същности да бъде оформена, същества които просто са разширение на една мъдра и любяща енергийна система, толкова обширна, че изразява Себе си чрез всичко.

На преден план идва възвръщането на връзката Ви с любящия ритъм чрез ежедневния Ви живот с осъзнаването, че това е модел за всички вас, модел който се променя и изменя, както осъзнаването на вътрешната Ви способност да живеете в хармония.

Когато сканираме човешките сърца, възлюблени наши, ние долавяме копнеж за мир и истина, за усъвършенстване на социалните системи и всички действащи системи във вашия свят, така че в тях има повече радост и мир, повече любов както и повече сила, за да се повишат потоците от хармония във вашия свят и да въведат по-надълбоко в друг начин на съществуване всички Вас.

И така ние Ви призоваваме да поемете няколко дълбоки вдишвания за да можете да се присъедините към нас в един по-нежен, но все пак силен, фин ритъм, който има голяма сила. С всеки бавен и тих дъх се отваряте с Вашето намерение към най-миловидния, мъдър, състрадателен ритъм, който тече през Вас непрекъснато.

Мнозина от Вас знаят, че Вие сте съвкупност от молекули и атоми, свързани заедно с нещо като космическо супер лепило, което е чиста любов. Ритъмът на чиста любов изобилства сега на Вашето ниво предавайки се през Вашето физическо слънце от Великото Централно Слънце и от още по-далеко. За някои хора тази енергия се вижда като чисто Христово съзнание, за други е чиста Буда природа, други усещат ръката на Мохамед във всичко това тъй като поклонниците на истинското негово учение се покланят по пет пъти на ден за молитва, отдадени на волята на Аллах, същността на Аллах, която е дълбоко във всички нас. Така тази Христова, Будична, истинска духовна Аллах-тип природа, която е във всички енергийни полета през Земята също е достъпна за всички.

Въпреки това за всяка мощна промяна трябва да има ясно намерение и програми, които да са заложени в това енергийно поле на промяната, не само чиста емоция, добре обмислен план, който може да подобри или дори да замени настоящите системи, с които работите в момента на Земята. Усъвършенстването на всички действащи системи е предмет на просто, но въпреки това специфично кодиране в матрицата, която протича през Вашия свят, подреждането на вашата глобална матрица на съзнанието – където управляват доминиращите мисли и чувства – в пулсиращ модел, който се грижи за цялото.

Този поток е полето на проявено по-висше бленуване – ново измерение, където здравето, щастието и хармонията са най-изявените ритми за всички пребиваващи в потока. Хората в потока са осъзнати както за своята мултиизмерна природа, така и за техни аспекти съществуващи едновременно в обсега на всички измерения и светове, тъй като всички са част от една мрежа.

 Действието на системата, която работи по вселенския закон, също ръководи и такива хора, като те разбират и прилагат тези закони във всички аспекти на своя живот. И така потокът на живота им се променя, става по-хармоничен, по-здравословен с повече щастие за всички тях тъй като те се озовават в Едемските градини на Земята.

И все пак, скъпи наши, основният подтик както всички знаете сега е тази пулсация на чиста любов в сърцето. Чистата част във Вас, която търси да бъде обичана, по чист начин, за да обича чисто в замяна. И тази чиста сърдечна част във Вас, която помни мира, познава мира и какво е да усещаш мир вътрешно, може да бъде достигната от онези части във Вас, които винаги съществуват в светове изпълнени с мир”.

Край на посланието, въпреки, че Богинята продължи с даване на прекрасна медитация за достигане на Едемските градини на Земята, която ще публикуваме в началото на следващата година.

Иначе можете да преживеете повече като се присъедините към нас на турне през останалата част на тази година – тук има линк, в който има информация, в кои градове близо до Вас ще бъдем.

Превод: Елена

ОЧАКВАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОСЕЩЕНИЕТО НА JASMUHEEN НА 29 И 30 ОКТОМВРИ 2013 В СОФИЯ! 

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments