Време е за работа! ~ Сен Жермен чрез Мелин Лафонт


Сен Жермен

Добре дошли, скъпи мои братя, сестри, приятели. Обичам всички Ви неизмеримо много. Моята светлина Ви заобикаля ежедневно сега, когато Виолетовият пламък е на разположение на всички души, които искат да работят с него и знаят как да се справят с него. Виолетовият пламък е един от най-силните активи и енергии, използващи се в тази реалност с цел да преобразува всичко на Земята, която трябва да се прероди в Светлината.

Аз съм на мисия и гарантирам за много апекти по време на това глобално Възнесение, а както е известно, моето Присъствие е много мощна сила във Вашата реалност, защото аз винаги съм в състояние да приема различни форми, за да бъда на разположение там, където съм нужен и да оправя нещата. Много трансмутации съществуват в миналото по вашето линейно време и те са ви довели до мястото, където сте сега. Имайте предвид, че ви очакват още много неща в това превъплъщение и следващите дни и седмици ще предизвикат необходимост от трудещи се сред вас.

Вие ще се трудите върху подбуждането на масовото съзнание за предстоящата формация Меркаба, разгръщаща се до планетарно и слънчево ниво. С други думи, планетните позиции отново ще образуват много мощни форми, осигуряваща интензивна промяна у всяко едно от вашите съзнания в най-високите степени на вашето Същетво и Присъствие. С удоволствие ви съветвам през тези дни да подготвите себе си като търсите тишина и се настройвате с Майката Земя и всички нейни енергии. Сега е много важно да се съсредоточите върху вашия Висш Аз, за да пуснете собственото си просветление да се развива до най- висша и чиста степен.

Свържете се със себе си тези дни като притихнете и се обърнете към вашия Висш Аз чрез медитация и чрез изразяване на любов към себе си. Връзката ви с вашия Висш Аз сега е по- силна и когато искате да усетите себе си на това висше ниво, ще се виждате и усещате отразени в този вътрешен свят, обзети от чувство на комфорт. Това изисква да започнете да чувствате и приемате своето вътрешно Аз Съм в по-голяма степен, за да можете да го интегрирате в съзнанието си.

Настоящите слънчеви енергии имат огромно влияние във вашата реалност и направляват съзнанието ви към различни завои и безкрайни тесни улички. Много хора усещат слънцестоенето или смяната на полярността в себе си и биват неспокойни или са погълнати от кризисни ситуации с тяхната личност. Това е просто чувство и тест за себеувереността ви, но знайте, че в момента вие интегрирате всичко в себе си за дълго време и че тази вътрешна полярна смяна, причинена от предстоящото равноденствие, ще се погрижи дълбоката вътрешна промяна във вас и реалността ви да се сбъдне, водейки към огромна промяна в инкарнацията ви и в света и носейки ви тежки емоции и нарушения в магнитните полета около и във вас.

Тези магнитни полета могат да се открият около и във сърцето ви и те ще породят полярната смяна във вас, по-специално в портала за възнесение в сърцето ви. Всичко, което има магнитен заряд, ще претърпи неудобства от слънчевите ветрове и бури. Тези бури са изключително интензивни, защото слънцето се подготвя за промени в структурата и енергията си. Цялата слънчева енергия, насочена към планетата ви и човечеството е много силна, но в същото време ще усили и ускори процесите на пробуждане и активация. Тези които имат право, ще бъдат тези, които са здраво стъпили на земята и отдават енергия само на жизнено важни въпроси и те ще дадат тласък на Гая и на човечеството. Без прояви от егото, нито други лични въпроси, всичко ще бъде в услуга на Гая и на хората.

Интензивността на прииждащите енергии ще продължи да расте и те ще стават все по- трудни за много от вас ако не действате чрез сърцето си или ако липсва връзка с Висшия Аз. Тези енергии ще се усилват до изумителна скорост и ще доведат всеки на пътя на вътрешното Пробуждане, където е необходимо. Всичко ще започне да се отразява по-бързо от всякога и тези силни енергии ще ви влияят по такива начини, че да не можете да останете неактивни, затова по- добре се залавяйте за работа. Истинската работа вече е започнала и вие ще получите това, към което винаги сте се стремяли: ще достигнете Майсторство не само за да възнесете себе си и човечеството, но също за да станете професионалист в дара на творчество и проявление.

Достатъчно практика, вие сте истински Майстори и сътворци и сега е време да бъдете заети не просто с работа, но използвайки себе си за да постигнете истинско глобално Възнесение в пълнота. По наше мнение, достатъчно теми се обсъдиха, за да ви се изясни - винаги да започвате работа от сърцето. Сега зависи от вас да докажете какво можете, кои сте вие и каква е вашата енергийна ценност в този свят. Достатъчно клюки и празни приказки, нека сега веднага да започнем с истинската работа и нека дори да пропуснем няколко стъпки с цел да позволим на прогреса да стане дори по-силен и по-бърз. Вече сте Майстори, достигнали Самоусъвършенстване на някои нива, нека да разширим това още повече и да постигнем пълно и общо Самоусъвършенстване и да разпространим това по целия свят.

Истинските пазители на Портата / Портала са призовани на активна служба за извършване на наземна работа, и сега са подготвяни във всички области да помогнат на възнесението на много души, особено на последните пробудени, които ще изпитат техния първи път в процеса на Възнесение на Земята по по-съзнателен начин, защото енергиите са толкова интензивни, че става възможно да се възнесат по-бързо и по-съзнателно. Различни наземни екипи и много индивиди са готови да смекчат нещата там, където е необходимо, да съдействат на порталите и да подготвят своите Вътрешни същества. Различни Висши Азове сега са активирани да изпълняват своите мисии на галактическо и слънчево ниво, вероятно белязани от силни преживявания като промени, пискливи шумове в ушите, гадене, блуждаене между две реалности, и силен подтик да са сред природата, в тишина, за да могат да абсорбират всичко.

Винаги следвайте това чувство и освобождавайте всичко около вас, вижте себе си откъснати от всичко и всички, когато намерите за добре да сте сами. Следвайте съветите на вътрешния ви глас, когато сте призовани за активна служба. Много от вас вече са подготвени за по-висшия аспект във вас и в мисиите ви, и процедират с него по строго индивидуален начин. Пазителите на Портата / Портала сред вас през тези дни ще започнат да изпитват под формата на силни преживявания и интензивния курс, който им е даден, за да могат да функционират като истински пазители. Няма толкова пазители на порти колкото са работниците на Светлината, но техния брой е достатъчен за да се справят с всичко, случващо се на Земята. Така че ако почувствате че присъствието ви е нужно някъде другаде и това място привлича вниманието ви, тогава тръгвайте! Не се съмнявайте, просто тръгвайте и следвайте интуицията си!

Почивайте си добре, за да работите адекватно в настоящия период и не забравяйте да се заземявате всеки ден. Хайде, нека да обединим силите и енергиите си и да създадем прекрасния миг. Не се увличайте в очаквания, а по-скоро ги освобождавайте и бъдете себе си! Бъдете спокойствието, което сте и се наслаждавайте на другата красива, но мощна Меркаба.

Аз съм с Вас, Учителя Сен Жермен

Източник

Превод: Габриела Петрова | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments