Вдишaйте светлина. Издишайте любов и благодарност. – канализирано от Рон Хед


04 Август 2013

Архангел Михаил

Способността ви да разпознавате истината отново се пробуди във вас. Това не е нещо ново, но е нещо, което беше умишлено държано заглушено и неизползвано. Дори когато започна да се завръща вие бяхте разсеяни на всяка крачка.

Все пак вие сте успели да сглобите една все по-точна картина на истинското състояние на вашия свят. Към този момент обаче, макар че големи количества информация са разкрити, големите части от нея са достигнали много ограничена аудитория. Въпреки вашите комуникационни мрежи, това което вие наричате вашия интернет, до който имат достъп много, вие все още не може да сглобите заедно нещо като пълна картина. Вие все още сте възпрепятствани от раздори по между ви. Вие все още позволявате на инструментите за подигравки и дезинформация да ви заслепяват за някои части от истината. И все още не сте в състояние да съобразите, че много от най-изнервящите неща биха могли да бъдат верни.

Това е много удобно за тези, които се крият зад екрана който им го позволява. Вие продължавате да растете и съзнанието ви е пробило дупки в този екран сега докато стане наистина много надупчен. Чуваме много от вас да казват: "Давай." Всеки от вас сега, моля въздържайте се да казвате това, и тихо се запитайте: "Какво е това, което аз може би отказвам да видя?" Ние казваме това, само за да ви подготвим за това което със сигурност ще видите скоро. И отново, ние ви уверяваме, че колкото по-голям бъде шока за някои от това, свободата която ще последва на нейните токчета ще бъде дори още по-голяма.

Погледнете във вътрешността си сега и намерете мирът, който ще ви позволи да стоите стабилно и в любеща сила докато вашия свят продължава да се променя около вас. Вдишвайте светлина. Издишвайте любов и благодарност. Вие сте наш брат и сестра, ангели, нашето семейство, по време на работа. Вие сте обичани силно.

Източник

Превод: Hristo

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments