Станете Ексцентрични с Него – канализирано от Рон Хед


08 Август 2013

Архангел Михаил

Тази Лъвска Порта сега е отворена до нейното най-голямо протежение, и енергиите се изливат във вашия свят, и поради това във вашите тела, физическо, емоционално, умствено и духовно, и те са по-големи отколкото сте ги изпитали досега. Произтичащите промени за вас, и следователно за вашите общества и вашата планета ще станат по-ясни и по-големи, също така добре.

Вие виждате ,че това работи така. Гледайте дори по-близко сега за доказателства, за тенденции, които най-накрая ще бъдат очевидни достатъчно, за да ви насърчат, за да донесат малко радост в сърцата ви. Разбира се, едно от най-лесните неща за вас да забележите ще бъде увеличаващата се радост във вашите сърца така или иначе. Вие сте повече ВИЕ от всякога преди. И произтичащите от това последици ще станат ясни за вас, също така добре.

Много вече забелязаха своята собствена увеличаваща се способност да проявяват това, което те желаят да имат в живота си, и сега дори още повече от вас ще го направят. За вас е важно да осъзнаете, че вие ще доведете в живота си това върху което се съсредоточавате. Фокусирайте се върху това което вие желаете.

Трябва да бъде очевидно, че фокусирането върху нещо друго не е желателно, и сега е по-важно от всякога вие да спечелите контрол върху това. Вие все още сте склонни да се скитате в състояние на тревога. Безпокойството, както вие всички сте наясно, е практиката която създава тези неща които вие не желаете. Така че, както би трябвало да изглежда много понятно, това не е нещо което е желателно да се прави ако искате да внесете вашите истински желания в живота си.

Имаме ли ние някакви препоръки за това как да контролирате тази тенденция? Я гледай, да, ние имаме. Когато и да намерите себе си спещи в режим на притеснение, започнете да правите списъци на онези неща, които вече имате и за които сте благодарни. Тогава се шмугвайте лесно в представянето на точно това, което е вашето желано състояние на съществуване. Станете ексцентрични с него! Казвано ви е преди, че дори не можете да започнете да си представяте колко напълно удивително може да бъде, и ние ви обещаваме сега отново, че това е вярно.

Вие може да разберете, че не може да си представите нещо от което нямате предишен опит или познания. Но скъпи мои приятели, вие ще откриете скоро истинската степен на вашия опит и знание. Както вие обичате да казвате, грабнете го! Представете си нещата които карат сърцата ви да пеят и ви карат да искате да танцувате в ритъм с мелодията. И отстраняването на мисълта, че нещо е невъзможно, заради това че можете да си го представите, то наистина не е невъзможно. Ако можете да си го представите достатъчно, да излеете енергията си и целенасоченото си намерение в него достатъчно, вие ще, всъщност, сте го създали.

Ето, вие виждате, кой сте и какъв сте. Вие сте създатели. Желаете ли доказателства за това? Отворете си очите и погледнете около вас. Всичко, което виждате е целия свят, който сте създали. И мислейки за това, вие сте го направили в много по-малко от напълно съзнателно състояние. И, о, боже! Най-накрая това е на път да се промени за вас.

Ние ви изпращаме нашите поздрави, любов и прегръдки сега, скъпи братя и сестри. Бъдете здрави, бъдете в мир, а ние ще говорим отново съвсем скоро. Добър ден.

Източник

Превод: Hristo



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments