СаЛуСа – 30 юли 2013г.


Нещата във вашата реалност се ускоряват, което без съмнение е един от знаците, че вашето трансформиране в Същества с пълно съзнание върви според Плана. Ние сме тук, за да ви напомним това и други промени, които се случват, докато сте в състояние напълно да се свържете с Висшия си Аз и с Всичко Което Е. След това ще ви помогнем да си спомните как да използвате цялото знание, което е на ваше разположение. Сега, това знание тече към вас, така да се каже, на части, но веднъж след като достигнете необходимото ниво на съзнание, вие ще сте напълно свързани с източника на цялото достъпно знание за вашето ниво на съзнание. Този процес на издигане ще продължи докато се върнете към Източника, все пак с много по-малка скорост в сравнение с това издигане на Майката Земя и вас. В по-високите реалности времето не е важно по начина, по който вие сте свикнали с него, уроците, които учите, са от най-голямо значение и докато не ги разберете напълно, не можете да се придвижите напред.

За някои от вас тези дни може да са стресиращи и неудобни, защото с повече Светлина и Любов, които идват на Земята, дори най-старите проблеми се връщат и изискват вашето внимание. Както казахме преди, отнасяйте се с тях любящо и състрадателно, защото щом те са тук, вие сте избрали да ги изчистите в този живот, за да продължите напред и те повече няма да застават на пътя на напредъка ви. Не забравяйте да обичате себе си и отделяйте известно време през деня поне за кратка почивка и за навлизане във вътрешния си свят, което, тъй като ние не сме в състояние да подчертаем достатъчно, докато вие самите не го откриете, е най-полезно за процеса ви на трансформация. Жизнено важно е да оставате в спокойно състояние на ума, защото тогава можете да чуете напътствието си без никакво вмешателство, ясно и силно без съмнения, които обикновено навлизат в ума ви, когато сте разтревожени и изнервени. Тези тихи моменти могат да ви заредят с нова и свежа енергия и след това да ви помогнат да избегнете нежелани реакции от ваша гледна точка.

Ние виждаме, че много от вас вече промениха навиците си на прекарване на времето си и онези, които освободиха зависимостта си от тази илюзия, скоро ще почувстват и ще видят огромна промяна в живота си. Всички ще освободят илюзията за време някой ден и това ще стане, когато са готови, не по-рано, нито по-късно. Ние продължаваме да ви напомняме, че как върви трансформацията ви е в зависимост от свободната ви воля, така че всеки един от вас се движи според своя собствен избор. Майката Земя избра да „изчака” всички свои деца, които искат да се променят, така че бъдете сигурни, че за всички хора ще бъдат положени грижи. Тези, които съответстват на по-висшите вибрации, са готови да встъпят в по-висшата реалност и да продължат обучението си. С това решение да се придвижат напред, те донасят тази по-висша реалност по-близо до всички останали, които тогава са в състояние да се свържат с тези „нови” преживявания. Ние сме тук, за да ви помогнем да достигнете това състояние на съзнанието и сега, когато нещата започнаха да се движат много по-бързо, ние също приспособяваме скоростта на нашата дейност да е в съответствие с нуждата от исканите промени.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм много щастлив, че много от вас получават нашите съобщения. Ние споделяме радостта ви, когото откриете, че може да чуете собствените си Водачи които и да са те, защото това ви дава увереност, че не сте сами и скоро ще почувствате единението с Всичко, ако вече не го усещате. Останете в мир и почувствайте огромната Любов, която се изпраща на всички вас.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/07/30-2013.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments