СаЛуСа – 30 август 2013г.


С идването на септември ние чувстваме, че вашите вибрации устойчиво се повишават и също Майката Земя е готова да ви приветства в новата си по-висша реалност. Вашето Слънце сякаш свети по-ярко от когато и да било, преди когато вие си позволявахте да видите енергиите, навлизащи във вашия свят и във вашите тела. Огледайте се и ще видите, че цветовете са по-живи, отколкото бяха преди месец и това не се дължи на идващата есен или на промяната на времето, това се случва на вас и визията ви се прояснява без значение в коя част на света живеете. Радвайте се на тази красива цветна гледка и знайте, че се движите към желаната ви съдба. Този месец ще е много силен за вас и ние вече чувстваме вълнението заедно с вас, тъй като с вътрешните ви промени настъпват също и външни промени, те вървят почти ръка за ръка, защото благодарение на мощното ви намерение и желание за промяна, нищо не може да се изпречи на пътя ви. Осъзнайте тази проста истина и ще видите нещата да се случват по-бързо, отколкото някога сте си представяли. Вие вече знаете, че някои промени не могат да се случат за една нощ и винаги имате нужда да вярвате на вътрешното си напътствие, защото само то може да ви покаже кой е най-добрият начин за действие в предстоящите дни.

Някои от вас вече изпитаха незабавното сбъдване на желанията си и искаме да ви уверим, че също и големите ви мечти са готови да бъдат изпълнени. Поддържайте се в това чудесно по-висше състояние на ума и чувствайте истинските си връзки с живота и семейството и позволете на тялото и ума си да бъдат отворени за вечно течащите енергии, които станаха част от ежедневието ви. Вие може все пак да се удивявате на това и когато не медитирате, все пак сте в състояние да ги усещате, всеки ден по-силни, моля ви знайте, Скъпи мои, че успяхте да освободите всички онези стари неща, които караха ума ви да мисли, че все още сте част от трето - измерната реалност и по този начин да не сте в състояние да бъдете свързани с нас, когато пожелаете. Но вашите намерения, така силни, ви помогнаха да се трансформирате в Същества от Светлина, които са готови да встъпят в следващия етап на този чудесен и уникален процес на Издигане със същото тяло, в което сте сега. Винаги мислете за вашето тяло с любов, защото то ви дава възможност да почувствате всички тези невероятни енергии и връзки, които се усилват всеки момент. Вие трябва да се приспособите към тези по-висши енергии, защото в по-висшите реалности ще сте обградени само от извисяващи и любящи енергии от такъв голям интензитет, който точно сега започвате да чувствате и приемате. Сега разбирате, че цялото отминало време беше необходимо, за да се подготвите за това.

Поддържайте фокуса си върху Любовта и Светлината и върху всичко, което те представляват за вас, както ние толкова често ви напомняме, и всички вие ще почувствате и ще видите радостта и щастието, които навлизат в живота ви или изведнъж, или бавно малко по малко, според свободната воля и избор на всеки и моля ви знайте, че това ще остане постоянно с вас, ако желаете това. Ние също ви напомняме, че това не беше изборът на всеки Човек, който е сега на Земята, тъй като някои не се чувстват готови да допуснат Любовта в себе си и вие трябва да приемете желанието им като знаете, че когато те са готови, може да ви призоват на помощ и знайте, че не би имало значение къде ще сте вие, вие ще ги чуете. Споделете Любовта си с всички, тъй като не сте напълно наясно на кого можете да помогнете само чрез усмивка или няколко топли и мили думи.

Аз Съм СаЛуСа от Сириус и ние сме много щастливи да видим, че вие приемате енергиите ни като ваши, именно такива са те всъщност, защото ние сме вашето Семейство и ясно виждаме и чувстваме, че вие наистина усещате това и ни включвате във вашата реалност. Ние ви изпращаме любовта си и се радваме на тези моменти колкото и вие.

Канализирано чрез МАДАД

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/30-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments