Невидимата Светлина на 08:08, Лъвския Портал на 2013


В четвъртък, 08 Август 2013, ни бе дадена възможност да преминем през Портал на ускорено пробуждане . Това ускорение възникна в клетъчните записи на присъщото ни Триединство. Тези времеви кодирани записи са проведени в кристалната матрица във формата на тетраедър.


Конфигурацията 8:8, ни дава безкрайният Портал, придружаващ ни да преминем всички предишни ограничения. Това е номер на излизане извън това, което знаем, като нормални граници. Това е чиста духовна атомната енергия, от чист източник на енергия. Това е успех и просперитет. Това е, най-накрая да си спомним за божественото ни наследство, обещано ни от нашия Божествен Създател. Това е придвижване напред и нагоре в мястото на разкоша и щедростта.


Както вибрациите на Звездния Портал 8:8 се материализираха, така и човешките тела се ободриха при мисълта за приемане на повече Светлина, изтегляне на повече записи и получаване на повече истини. Ако истината се е научила, енергиите на Портала 8:8 са се родили, за да успокоят статичното придържане на 2013. Умората идва, за да се забави древния гняв, който се раздвижва в дълбоките емоционални пластове на човечеството. Слънцето, зад Слънцето в центъра на нашето галактическо сърце, се вижда с ново око.

Откакто неоткриваемата Светлина от по-горното Слънце се почувства, нашата човещина експлодира с неизползван потенциал. Застъпването на двете звездни Слънца, създава Портал за всички, за да влизат или излизат в зависимост от избора им.
Нашето Слънце е на хиляди светлинни години от Великото Централно Слънце.


В месеца на Лъва, ние се оказваме лице в лице с нашето древно бъдеще и нашето древно минало. Еманациите от Светлината зад Слънцето, пренаредиха нашите мозъчни вълни, коригираха моделите на мислене, които са ни държали като заложници в елиптичната орбита на човечност.

Синята светлина от звездата Сириус блести надолу към всички наши решения, звездни портали са отворени чрез земни канали, което ни позволява да се издигнем до мястото на истинското знание. Всичко, което правим или не го правим, се усеща във всички сектори на Небето и Земята.

Звездата Сириус се асоциира с новата мисъл, новата Светлина и новото начало. Тя се издига пред Слънцето, целенасочено, след като в продължение на около 70 дни се е намирала зад звездите. Сириус е дом на Великото Бяло Братство, Лемурийските Старейшини и на Христовото съзнание. Сега е време да се излезе от точката на високите Слънчеви вибрации и да се позволи на тази нова Светлина да огрее местата в психиката и историята на Земята, които се нуждаят от почистване.

Превод: Milena van Lier | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments