Седмично Послание на Хиларион 4-11 август 2013г.


Възлюбени,

От вас се иска да поддържате центъра си и да оставате спокойни каквото и да се случва в света около вас. Всичко се развива по ускорен начин, за да събуди колкото може повече хора на планетата. Пробуждането най-често настъпва, когато има разкрито нещо, неизвестно преди, което полага основите на това, на което хората изграждат живота си. Това разклаща шаблона, който е бил в сила по Земята и около всеки жител и отваря съзерцаването на други възможности, които преди не са били отчитани. Вглъбяването през тези времена може да помогне за поддържането на хората в стабилност и хармония и прекарването на колкото може повече време навън сред дърветата, растенията, птиците и водата може да помогне за поддържането на човек заземен и в баланс със здрава система на чакрите.

Онези, които са се занимавали ежедневно с дисциплините си, ще се открият плаващи в потоците на повишена енергия с жизненост и ентусиазъм. Всички упорити блокажи в нечия човешка операционна система ще бъдат много по-лесни за освобождаване. Човешкото съзнание е в процес на освобождаване на всичко, което затваряше и оковаваше човечеството, за да остане то затворено във вечното полярно поле, за да може да са възможни нови начала и да се изпитат нови граници. От по-висша гледна точка, това освобождаване ще отвори вашия свят към ново изследване на индивидуалния и планетарния потенциал. Човечеството е в процес на преоткриване на собственото си величие и великолепие.

Много от вас се чувстваха изморени и раздразнителни напоследък и това също са част от симптомите на пробуждане, които настъпват във всеки човек. Важно е да сте мили и състрадателни към себе си и към другите, които са в рамките на собствената ви сфера на влияние, когато се случи това, осъзнавайки, че пробуждането и активирането на нечия система на ДНК и ефектите от това, са нещо, което не може да се избегне и което трябва да се понесе. Прощавайте на себе си, когато изпитвате моменти на нестабилност, които сякаш изригват от вас, оставяйки ви да се чудите дали сте се отклонили от пътя си. Случаят не е такъв, Скъпи мои, това е просто растеж по време на духовното ви пътуване на припомняне и активиране на по-висшия ви потенциал.

Вървете внимателно и предпазливо и използвайте проницателността си и вътрешното си напътствие, което да ви помогне да продължите по пътя си. Помолете Ангелите да ви дадат помощ за това, което намирате за трудно, за да се справите с него. Има много Ангели, които са на разположение около всяко място и пространство, които биха желали да са от полза на човечеството в тези променящи се времена. Всичко, от което се нуждаете, е да Помолите и да изкажете молбата си от сърце. Когато времената изглеждат трудни, помолете Ангелите да извисят духа ви и ще се изненадате на чувството на обновление и надежда, което изпитвате. Всяко човешко същество на планетата е важно в очите на Ангелите и няма осъждане в съзнанието им на опитите, с които всеки човек се сблъсква в ежедневието си, има само безусловна Любов, която е в действие.

Говорете на невидимите същества, които ви заобикалят, даже ако не сте в състояние да ги видите или да почувствате присъствието им. Бъдете сигурни, че вашето общуване с тях е уважено и е в действие. Вие винаги сте виждани и чувани от тях. Бихте се удивили от броя на любящите същества, които с желание и любов служат на човечеството и на вашата планета. Те не могат да разрешат всичките ви проблеми вместо вас, защото това би било намеса в свободната ви воля да имате свой собствен опит, за да изпълните растежа и разширението на душата си, но те могат и действително помагат на хората, които изискват най-висш резултат за най-доброто на всички във всичките техни ежедневни предизвикателства.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/4-11-2013.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments