Седмично послание на Хиларион 18-25 август 2013г.


Възлюбени,

Тъй като повишените енергии се изливат върху Земята, хората навсякъде по вашия свят се събуждат и започват да осъзнават потенциала си за създаване на добро на тяхната планета. Мнозина участват в глобални фокусирания за изцеление и подсилване на обитателите на Земята. Тези фокусирания имат повече сила за добро, отколкото сега се осъзнава от онези, които участват в тях и това е подсилено и чрез натрупването на енергия от по-висшите реалности. Наистина ви казваме, че където са обединени двама или повече хора, там ние също помагаме и подсилваме усилията ви. Вашите любещи намерения като сили за добро на този свят никога не остават напразни. Всичко, което прави всеки един от вас, се забелязва и се подкрепя свише и задейства незаетите Ангели, които ви обграждат, да работят за най-доброто на всички, което те правят с най-голяма радост.

Важно е да се отбележи, че вдъхновенията, които вие получавате и чрез които действате, са преки съобщения свише и те идват през атмосферата като „семена на мисъл” и след това са получени във възприемчивото човечество и, както знаете, семената трябва да бъдат засети и подхранени, за да пораснат като красиви проявления на Светлината на Създателя. Всяко „семе”, което е засято с любов, става живо свидетелство, енергийна сила, която достига отвъд собствените ви планетарни граници и излиза навън в цялото творение, за да лекува и благославя и да завършва това, което се стреми към цялост. Силата Любов е най-могъщата сила в цялото творение и човек никога не греши, когато отговаря мило на нея. Любовта поражда Любов като отговор и настройва тона на радост, мир и хармония из целия Космос.

Тъй като човечеството продължава да изразява и проявява Любовта на Твореца в себе си и чрез себе си, случват се много чудни чудеса. Те обикновено никога не се докладват от вашите новинарски медии, но въпреки това самото чудо не се ощетява и това води до увеличаване на тласъка за положителна промяна на вашата планета. Огледайте се и станете по-наблюдателни спрямо метаморфозата, която се случва в човешкото общество. Вие само трябва да изследвате възможностите и ще откриете много примери на събития, които са поразителни в техните последици и принос. Думата „чудо” означава ефект или извънредно събитие във физическия свят, което надминава всички известни човешки или природни сили и се характеризира като свръхестествена причина. Като изследвате, ще откриете такива чудеса и те ще ви вдъхновят да откриете още повече такива събития.

Тези събития са с цел да ви покажат, че когато човечеството е склонно да пристъпи отвъд ограниченията на настоящото възприятие, отваря се цял нов свят за техните съзнания. Това тогава става катализатор за по-голяма промяна в колективното съзнание на вашата планета и ви показва, че това, което влияе на един човек, действително влияе на всички, а именно това е, което се има предвид под общо съзнание. Ето защо толкова много от вас не се отказаха от усилията си да извисите съзнанието на човечеството на по-високо ниво, защото знаете, че на определен етап Светлината ще светне в тях. Това бързо става реалността тук на Земята.

През следващите няколко месеца ще видите много чудеса да се случват в събитията по вашия свят. Осъзнайте, Скъпи мои, че ВИЕ сте създателите и движещата сила, която позволи на тези събития да се материализират. Именно зората на ерата на чудесата, чудото и вълшебството е това, към което приближавате, когато поддържате устойчиво визията си за огромно подобрение във вътрешните и външните работи на вашия свят, което допринася за новата Земна реалност на единство, равенство и свобода за всички. Бъдете в радост и благодарност, когато всичко това се развива и поддържайте тази честота.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/18-25-2013.html




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments