Бъдете горди с това кои сте и смирени по вашия си начин. Вашето време е сега. – канализирано от Рон Хед


11 Август 2013

Михаил, със и за Създателя

Сега дойде времето за вас да приемете своята собствена божествена природа. Ще става все по-вече важно, както и по-лесно, за вас да можете да направите това. Недейте, обаче, бърка това с увеличаването на по-малко желани черти на същността на егото ви. Това не трябва да бъде обосновано с вашия интелект, а да се почувства в сърцата ви. И когато бъде почувствано там, да бъде прието от вас, и да бъде признато.

Вече не е време когато играейки малки, когато вярвайки на неверните понятия за вашите същности е в най-добрите ви интереси. Разбира се, никога не е било, но вашия свят сега се нуждае от вашите способности и вашите по-добри аз-ове, колкото и вие. Казвайки ви това ще събудя доста вероятно всеки оставащ ужас, страх и съмнение, че все още се бавим във вашите сърца. Погледнете ги прямо, благодарете им за тяхната служба че ви пазят от свади в тези предходни времена, и ги изпратете у дома за да бъдат преродени в смелост, увереност и вяра в себе си.

Не си давайте почивка докато не намерите чувството на самоуважение което ще се надигне когато разберете най-сетне кои наистина сте. Вие наистина поискахте да дойдете тук. Вие наистина поискахте да присъствате и да участвате в това разкриване. Вие наистина сте най-добрия избор за това време. Вие сте.

Почувствайте тези думи в сърцето си и ги оценете високо. Усетете, също така, безграничната любов която ние ви изпращаме докато четете това. Градете в сърцата си специално място където да пазите това чувство. Знаейки, че ще трябва да го почувствате много пъти, съхранете го там за вашето бъдеще. Ние ще продължим да го допълваме с любов и сила, с вечната подкрепа която е наша за да я дадем.

Ние не ви призоваваме да направите нищо друго освен това, което вашето лично сърце чувства, че трябва се да направи. Позволете това, което е ръководено от вашата собствена история и разбиране, да ви бъде водач. Всеки един от вас е толкова уникален, колкото отделните песъчинки в пясъка. Това е така както трябва да бъде и това е каквото е необходимо. Просто бъдете себе си, но започнете сега да бъдете най-добрите себе си, тези които можете да си представите. И знайте, както ние правим това, вие никога, никога не сте сами в този процес.

Възможно е да бъдете смирени и горди по едно и също време. Бъдете горди с това кои сте и смирени по вашия си начин. Вашето време е сега.
Михаил За мен е чест да ви донеса тези думи. Вървете в мир. Добър ден.

Източник

Превод: Hristo




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments