Вихърът Меркаба и интеграцията на Божественото Съзнание - Сейнт Жермен

интеграцията на Божественото Съзнание

Предадено чрез Мелин Лафонт

07/07/2013

Поздрави, скъпи мои! Прегръщам Ви от дъното на сърцето си с моето присъствие и енергия, изпълнена с любов. Тук съм за да донеса известие на вашите дълбоки сърца. Пригответе се, защото интензитета се повишава, веднага щом навлезете в „СЕГА”.

Всичко вече е готово за преместване на следващото ниво на съзнание и интеграция. Тази стъпка беше направена на етерен план преди доста време, но сега ще бъде последвана от конкретна голяма крачка за всички, в посока към по-високо ниво на съзнание и интеграция на постъпващите нови енергии и многоизмерни аспекти, които вие Сте. Процесът засяга вашето съзнание и ви помага да се придвижите към по-високо ниво на съществуване, където знанието ви ще се обогати с безбройните многоизмерни аспекти, които представлявате и поддържате.

Всяка следваща интеграция на многоизмерен аспект във вас ще води до промени в личния паралелен свят и нужда от истинско отдаване и вяра в себе си, и в Божественото. От голяма важност е цялостното потапяне в процеса и вяра в Божествения изход, който сега става действителност. Ще се озовете в поток от енергии, които ще се движат с по-ускорено темпо и скорост от първоначално предвидените.

Времето за интеграция на старите енергии и постоянно пристигащите нови е Тук. По-пречистени енергии чакат във въздуха всички вас, да бъдат асимилирани от всеки, според неговото индивидуалното еволюционно равнище. Готови ли сте за това, мили мои? По-добре се подгответе, понеже това ще предполага интензивни вълни и енергийно влияние, което няма да пропусне вашият паралелен свят и съществото ви. Пригответе се за усилено препускане, невиждано досега в историята на вашия свят през цялото ви съществуване.

Интегрирайте всички енергии, които телата ви канализират на Земята по най-добрия възможен индивидуален начин. Тези енергии достигат до Вас от Космоса, до различните души на планетата, в разнообразни проявления, по интензивен и в същото време комфортен начин. Всичко, което бива канализирано от вашето същество на Земята притежава свой собствен метод за придвижване - физическият Ви аспект на съзнание: вашето тяло. Бъдете нежни със себе си докато обитавате Земята, има доста с което да се справяте и интегрирате в този момент. Всичко, което позволите да премине през вашето тяло и същество, ще носи огромно количество Светлина.

Изключително чиста Любов като есенция протича през сърцата Ви и земните тела по непрекъснато нарастващ и интензивен начин. Комбинацията на енергиите се променя всеки път и нейното съдържание става още по-ярка светлина и чиста, безусловна любов. Колкото повече възприемате и променяте съзнанието си докато сте в инкарнация на Земята, толкова Храмът – вашето тяло, става по-светлинно и способно да канализира есенцията на чистата Любов. Казвам Ви, това е прекрасно, не може да бъде описано с думи!

печат, засягащ еволюцията на планетата Земя

Предстоящата формация Меркаба е нещо, което искам да обясня в перспектива, тъй като съдържа изключително важен печат, засягащ еволюцията на планетата Земя и нейната плътност. Какво всъщност представлява Меркаба? Това е Портал към Ново измерение на всичко съществуващо. Посредством специфичните позиции на планетите около Земята, Вие ще изпълните централна роля в процеса на Възнесение. Скъпи мои, с това искам да кажа, че в този специфичен момент вие ще бъдете фокус на целия Космос, както беше преди, към който ще бъдат насочени всички Божествени енергии на Светлината и цялото внимание на Всичко Което Е, за да се осъществи планът планетата да функционира като бъдещо Слънце и звезда.

Творението винаги изисква участие на съзнание с висока вибрация и преминаване през голям брой промени и настройки, както и множество пречиствания. Това се извършва на Земята в момента, то се случва и със самите Вас. От земна перспектива промените не изглеждат големи и забележими, но в етерните нива на планетата се забелязва интензивна промяна, скъпи приятели, повярвайте ми! Вие наистина ще го усетите и изпитате персонално, в зависимост от степента, до която сте настроени към висшия етерен свят. Дайте си време! Процесът напредва достатъчно бързо. Имате думата ми!

По време на образуването на тази Меркабична структура вие ще функционирате като фокусираща точка и център на съзнанието (то съдържа в себе си целия Космос, правейки ви отправна негова точка), всеки от Вас ще поеме своите отговорности да канализира енергиите по най-добрия възможен начин, за да помогне на Земята и нейното съзнание да създаде тази наподобяваща цвете конфигурация, във формата на жива светлинна мрежа. Всеки човек по право изпълнява ролята на водач, носещ своите отговорности да асистира и подпомага формирането на по-високо съзнание на Земята и своя личен паралелен свят. В момента сте заети с актуализиране на божественото си съзнание и въплъщаване Христовия дух на планетарно ниво.

Вашето съзнание е еволюирало или е в процес на развитие до степен, която позволява на многоизмерният ви Аз да функционира и проявява най-висшите ви аспекти. Това, мили приятели означава, че всичко което вие наистина СТЕ, сега придобива осъзнатост, приветства ви и се присъединява към вас, така че всичко, което знаете, което сте в тази плътност и което сте създали (сега и преди), няма вече да има същото значение за вас, нито ще се проявява в реалността. Онова, което остава, е всичко, което Сте, погледнато от високата перспектива на вашето същество - истинската ви същност, която ще ви води от сега нататък в творчеството и създаването на ваша реалност в паралелното измерение. При всички случаи, поздравления!! Вие току-що достигнахте квантов скок във времето, където всичко от старата реалност губи давност, а новото еволюира така както трябва да бъде!

Сега наближаваме ускорение, превишаващо скоростта на Светлината, което не може да бъде спряно. Вие достигнахте в пълен блясък най-прекрасните енергии. Факт, който повече не може да бъде отхвърлян от никого, защото всичко и всеки, който не иска да се оформи и да бъде, няма повече да обитава честотите на тази реалност. Появата на Меркаба ще даде изява на всичко, което иска да придобие форма от една по-висша перспектива и нищо няма да е способно да спре тези интензивни енергии, защото са творение и структура на всички Вас - чиста и високо енергийна есенция от Светлина. Тази структура е портал на Възнесението, издигаща се от всеобхватната интеграция и обединение на безброй светлинни работници и земни души. Вие създадохте този портал/вихър/мост/крайъгълен камък/промяна, проявление от дъното на сърцата ви. Изразявам моите сърдечни поздравления и уважение за чудесно свършената работа.

Приемете всичко, което се разгръща в света и не бъдете обезкуражени от това, че все още изпълнявате специфичните си задачи по дуалистичен начин - в непрестанно очакване и с линейно мислене. Тази настройка се среща често и подтиква сърцата ви към съмнения и объркване. Вашето его се разтваря и бива приобщено към новият, пречистен Аз, при който сърцето играе най-важна роля, а Егото най-малка. Ще се промените в резултат от постоянната работа върху себе си. Когато вашето същество се слее със сърцето, егото ще изчезне напълно. Но, това е работа в процес, тоест, ще трябва да градите постоянно. Както обичат да казват хората: ”Няма безплатен обяд; ако искате да успеете, трябва да свършите вашата част от работата.”

С цялата ми любов, Аз Съм Това Което Съм

Сейнт Жермен

Източник

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. Дано да са думи на Сейнт Жермен - защото този който пише от негово име много ще съжалява!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Човекът, който пише е Пламъкът Близнак на Сейнт Жермен, не се притеснявай за нея :) повече инфо тук - http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/06/lubovta-i-plamacite-bliznaci.html

      Изтриване