Вие сте по-свързани отколкото все още разбирате. – канализирано от Рон Хед


21 юли 2013

Архангел Михаил

Днес ние ви носим послание за надежда и насърчение. Промените, които чакате, се появяват на всички фронтове. Както и да е, ние бързаме да подчертаем, както винаги правим, че това е просто естественият резултат от това което се случва вътре във вас.

Говорейки на всеки от вас които съвестно търсите, ден след ден, всички малки подробности от новини, които могат да ви насърчат и да донесат надежда, ние вярваме, че вие намирате много повече от тях сега, отколкото когато и да било. Това се дължи на напредъка постигнат във вашия собствен разум и съзнание, на постоянно нарастващия брой на тези които се пробуждат, и на дълбоко и по-дълбоко потапяне на вашия свят в най-чистата безусловна любов, от което се състои полето на енергия преобладаваща в космическата среда през която пътувате сега. Представете си го като един ден в спа центъра и се потопете, мои приятели. Вие прекарахте твърде дълго в нисши вибрации и заслужавате подновяването.

Вие, в северното ви полукълбо, сте в разгара на сезона си на растеж, а вие в южното сте в разгара на сезона си на почивка. Не трябва дълго да чакате разпукването на възраждането и прибирането на реколтата която приближава. Ние знаем, че вие чувствате във вашата сърцевина вълнението, въпреки че не можете съвсем да доловите какви са причините. Това е така, защото можете да чувствате и знаете какво е променено в колективното ви съзнание. Вие сте по-свързани отколкото все още разбирате. Това, както и да е също се променя.

Подгответе себе си за бъдеще на радост, на щастие, и за изобилието за което сте получили многократни обещания. И не питайте дали сте стигнали вече там. Вместо това, ако наистина искате да увеличите своето изобилие, опитайте да благодарите за всяка благословия която можете да видите или почувствате в собствения си живот. Ще откриете, че такова отношение ще действа като душ от цветя. Нека вашите градини бъдат светли и изобилни.

Източник

Превод: Hristo


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments