Умът ви работи като много фин Филтър


УМЪТ ВИ РАБОТИ КАТО МНОГО ФИН ФИЛТЪР И АКО СРЕЩНЕ НЕЩО, КОЕТО НЕ СЪОТВЕТСТВА НА ПРЕДСТАВИТЕ ИЛИ ЗНАНИЯТА МУ ЗА СВЕТА, ПРОСТО ИЗКЛЮЧВА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ КАТО НЕДОСТОВЕРНА, НЕЛОГИЧНА ИЛИ АБСУРДНА ОТ НЕГОВАТА ГЛЕДНА ТОЧКА.

Защото всички възможности, които се крият в даровете на Твореца, могат да станат реални за вас само в случай, че вярвате в съществуването им. За тримерния ви ум това е призив, тъй като той не допуска възможността за промяна на нещо чрез разрешението, което ще дадете, за да се случат измененията.

Въпросът за разрешенето е непреодолима преграда за ума ви. Той разрешава да се случва само това, в което вярва. Ако вярва, че за него има възможност да получи изцеление чрез вашите медицински препарати, то колкото и Творецът да ви изпраща изцеление, няма да го получите. Ако умът ви вярва, че животът е само набор от механични и последователни събития, то няма как да се случи Божественото Чудо. Това се отнася до който да е способ на мислене за всеки човек, ако той не е дал Разрешение на Вярата. Ако вие се научите да виждате живота си като страничен наблюдател, ще разберете много от това, което в обикновено състояние е неразрешима загадка за вас. Това най-напред се отнася до знанието относно това кои сте. Умът ви упорито твърди, че вие сте физическо тяло, което има име и фамилия и ред обстоятелства като дата на раждане и на физическа смърт. Но стражът ви не ви позволява да осъзнаете, че идването ви на тази Земя, целият ви живот на нея, още повече пък тръгването от нея, имат не само своя цел, но и са запланувани от вас между въплъщенията ви.

Вие сами вземате активно участие в планирането на този промеждутък, преминаващ през физическия план, който наричате живот. Запланирахте абсолютно всички ключови моменти във въплъщението си и ги нарекохте „Голямата игра на планетата Земя”. И бяхте нетърпеливи да се превъплътите. Тъй като емоциите и чувствата, които изпитвате по време на тази игра, са от тази гама, която включва целия диапазон от радост до трагедия, недостъпна за вас в другите измерения. Вие толкова се стремите отново да дойдете тук, да се потопите в щастието и отчаянието, да почувствате себе си истински живи. Влече ви и възможността да изиграете играта, която сте измислили сами, но сте нямали представа за нея зад завесата, която ви скрива от знанието за вас самите и за самата игра. Тази завеса е така устроена, че не само не разбирате, че сте творци на собствения си живот, но и не виждате връзката между събитията и хората, които ви обкръжават.

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments