Вие сте много по-мъдри във вашата цялостност, отколкото предполагате. – от Рон Хед


17 юли 2013

Архангел Михаил

Днес ние ще говорим още веднъж за продължаващото издигане на важни събития на вашата планета. Налице е нарастваща вълна от промени, видими и невидими, които променят вашата цяла цивилизация по начини, чиито обхват дори и участниците не могат да видят. Може би единственият начин даже да започнете да проумявате замесените тенденции би било човек да откъсне себе си и да опита да достигне изгледа, отстранен от свадата, така да се каже.

Всъщност няма нито един аспект от вашето съществуване, който да е недокоснат. Защо е така? Това е така, защото всеки аспект от вашето съществуване е създаден от вашето собствено колективно съзнание. Това е така, защото вие сте решили, че ще бъде по този начин. Това е така, защото, както е оповестено много пъти преди, вие сте съ-творците на този свят.

Време е за вас да разберете това по един далеч по-дълбок начин от някога преди. Докато вашето приемане на отговорността за това расте, така ще расте и вашата сила да го използвате. Вие се уверихте, че няма да добиете тази сила в своята най-голяма пълнота, докато не се научите да поемате отговорността. Вие сте много по-мъдри във вашата цялостност, отколкото предполагате.

Така че много от вас все още се чувстват малки, чувстват се незначителни, дори чувствате, че сте безсилни да направите нещо. Това трябва, и е към своя край сега. Вие ставате все повече и повече наясно с по-голямото същество, което наистина сте, и докато това се случва, вашите по-големи аз-ове са по-способни да общуват с вас и да действат чрез вас. В края на краищата, те са вас. Желателно е да погледнете на тези неща, тези вътрешни промени, да ги искате, да ги приемете и да им отговорите с благодарност и намерение да упражните най-висшите си способности за най-висшето добро. Както беше казано, ако единствената молитва която вие някога сте изричали беше "благодаря". Това би било достатъчно.

Божествените енергии такива каквито никога преди не са били достъпни за вас, сега са около вашата планета, всъщност вашата звездна система, в нарастваща степен на чистота и влияят върху всяко същество на планетата ви. Дори и още да не сте почувствали истината за това, пригответе се да бъдете изумени. Подгответе се да живеете в радост и свобода. По-добре, решете да живеете по този начин. Ние сме най-крайните конспиративни теоретици. Когато направите това ваше решение, вселената ще заговорничи да го направи ваша реалност.

Моля, приемете от нас нашата дълбока безусловна любов. Ние ще говорим отново с вас скоро. Добър ден.

Източник

Превод: Hristo



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments