Нека Вашите Молитви Бъдат за Всички. – канализирано от Рон Хед


3 юли 2013

Архангел Михаил

Днес ние искаме да говорим за резервираността на тези на власт да се откажат от своите позиции, дори когато стоят срещу тълпите които те си мислят че управляват.

Вие сте наясно за тези протести от вашите социални мрежи и алтернативни източници на новини, въпреки че все още има твърде малко от тях във вашите вестници или по вашите телевизионни мрежи. За вас, ние ви препоръчваме да комбинирате всички тези сведения, за да виждате най-пълната картина, колкото можете. Вие ще осъзнаете, че това е огромно движение наистина, и това не е избягало от вниманието на тези, които ви контролираха зад затворени врати.

Нашето послание днес е двойно. Първо ние ще посочим на хората зад завесата, че това е сила, която става толкова голяма, че те не могат да я контролират. Спирането на прилива на едно място няма да спре самият прилив.

На второ място, за тези от вас, които подкрепят и се молят за успеха на това, което се случва, ние ще подчертаем следното. Макар и да сте значително по-голямата част, можете да свалите за себе си огромни ресурси които сте дали на своите правителства. Това изобщо не е желателно. Вие можете и ще постигнете целите си мирно, ако така решите. Вашите мирни действия със сигурност ще покажат всяко нарушение на мирното поведение от страна на тези, които стоят на пътя ви в най-лошата възможна светлина. Нещо за което те също са наясно.

Това е причината те понякога да вмъкват агенти в собствените ви редици за да провокират насилие. Бъдете наясно с тази тактика и ги разкривайте когато ги видите. За тези които не участват пряко, и ние искаме да може да е всеки един от вас, моля подкрепете мирен и любящ успех с всеки удар на сърцата си. Уверяваме Ви, че дори и това да бъде всичко което ще се случи, би било достатъчно за да осигури резултата. Независимо от това, изпратете безусловна любов към всички участници.

Акцентираме "безусловна" и "всички участници". Няма нито един замесен от двете страни на тези ситуации, който да не е божествено дете на Вселената, независимо от убежденията си или от действията си. Затова нека молитвите ви бъдат за всички. Ако е възможно просто отдайте вашите молитви да бъдат за удивителният нов свят който вие и те строят.

Призовавайте подкрепата на някои от нас или на всички нас и тя със сигурност да бъде ваша. Ние държим в нашите сърца любов и възхищение за всяка скъпа душа, която е поставила него или нея на вашата Земята в този момент. Вие сте Новата Земя. Бъдете в безопасност, добре, и в мир.

Добър ден, скъпи приятели.

Източник

Превод: Hristo



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. Христо или Димитре, ти ли го пишеш това или Архангел Михаил.Защото на мен ми се струва ,че това не са думи на Архангел Михаил.От тези думи лъха човешка платена намеса и позиция.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Както виждате, това е превод от английски като е посочен и източника!

      Изтриване