Небесен Душ от Мъдрост и Знание ... Юпитер, Сатурн и Нептун образуват Чудесен Триъгълник в Небето


Небесния Компас на Сандра

Основена гледна точка в небесата тази седмица е Сатурн в Скорпион, Юпитер в Рак и Нептун в Риби, формиращи голям триъгълник в елемента вода. Пространствени отворени врати, през които можете да пътувате и получавате знание и мъдрост, до каквато степен искате.

Обикновено е по-лесно да имате реализация и вяра, отколкото да знаете как да ги прилагате и упражнявате в ежедневния живот; тази седмица пътя става яснен и естествен. Със Сатурн в микса, можете да установите връзка и начин да останате свързани духовно до степен, която желаете. Решенията като цяло имат езотерични качества, защото има елемент на по-висша цел в мотивите. Някои ще имат сънища за богатство и голям късмет, а други ще осъзнаят собствената си духовност. Изпълнени сънища и видения за много неща изплуват на повърхността, за да ги видите. Това е възможност за поемане по по-висшия път и постигане на нещо специално и необичайно. Може да решите да осъществите връзка с нещо, в което вярвате и искате най-накрая да сработи, можете също така да откриете своя собствена връзка към висшите реалности по един мистичен начин. Отворени са врати към по-висока мъдрост и други нива. Това също ви свързва с вашата вътрешна автономия, подсъзнанието и аспекти на вашето съществуване извън времето като състояние на сън и астрални пътувания.


За Седмицата:

Ключови думи: възстановяване; проявяване; реализация; божественост; благословение, вдъхновение, вяра, разширяване; създавате

Мантра / Утвърждение: Аз съм свързан с най-високата степен на проявената вселена и всичко е в Божествен порядък.

Визуализация: Плъзгайки моята лодка по реката, аз съм подравнен и центриран, виждайки красота на двата брагя в ляво и дясно.


Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

1 comments