Седмично послание на Хиларион 30 юни – 6 юли 2013г.


Възлюбени,

Сега вие започвате да се придвижвате напред в спомена за истинската си цел и работа тук на планетата. Воалите изтъняха и разделението между измеренията сега не е толкова голямо. Този период ще е изпълнен с чудесни и чудни събития и на лично, и на колективно ниво. Откровенията ще идват бързо и ще са многобройни, тъй като старите начини на пазене на тайни и задкулисни действия повече няма да бъдат подкрепяни. Космическите енергии на любов и тези енергии, които са полезни за и подкрепят пробуждането на цялото човечество се увеличиха по сила и степен. Това може да е голям ускорител за промяна и трансформация и ние наблюдаваме с голям интерес ефектите на всяка вълна.

Задължение на всеки Носител на Светлината е да бъде стабилен и да стои твърдо в светлинното си поле и ежедневно да закотвя това поле в кристалното диамантено сърце на Майката Земя. Ние виждаме всеки един от вас да прави това всеки ден с голяма решителност и постоянство и това прави промяна в ядрото на планетата. Тъй като тази светлина се разширява в ядрото, тя се движи във все по-големи концентрични кръгове към повърхността на планетата и прониква във всичко живо навсякъде. Има отзив от страна на обитателите и всички живи същества чувстват ускорено очакване на предстоящи събития, които ще трансформират света, какъвто те сега го познават. Тази трансформация започва във всяко сърце и след това запалва сърцата на всички около тях.

Предстоящата промяна в колективното съзнание е промяна, която бе провъзгласена от хилядолетия и сега започва действително. Разбира се, ще има обикновения хаос, когато се появяват тези промени, тъй като старите мисловни парадигми силно се борят да запазят местата си, но това повече не ще е възможно и те ще се разпаднат на прах. Това, което изниква на тяхно място, е, което вие, съ-творците, визуализирате и изграждате. Шаблонът сега е готов за строеж и е шаблон, който не може да бъде корумпиран, нито манипулиран по нечестни начини. Само това, което е за най-висше добро за всички, може да направи отпечатък върху тази нова форма. Това е нещо, което човечеството ще изгради от енергиите, които изникват от свещените им сърца, когато си спомнят.

Като изграждате този шаблон, вие ще започнете да забелязвате, че чувствата на лекота и радост проникват в цялото ви енергийно поле. Ще има постоянно увеличаващи се моменти на вътрешен мир и спокойствие и всяка душа сега ще има възможността да се свърже с истината в себе си. Те ще чувстват откъсване от всички събития, които се случват, за да отвлекат вниманието им от тласъка на трансформацията. С други думи каквото и да се случи, то няма да е прието лично от всеки човек, а ще бъде разбрано като част от процеса на трансформация и благодарност вместо страх е емоцията, която ще се почувства във всяко сърце.

Всяка въплътена душа на Земята ще започне да изразява качествата на Божественото си естество. Това ще доведе до промяна във всички операционни системи на планетата, за да отразят Божествената воля за мир, хармония, обединение и сътрудничество. Всяка душа ще вземе активно участие в този процес, защото те ще разберат, че приносът им и действията им са необходими, за да повлияят на тези промени. Вие, Носителите на Светлината, подкрепяте енергийно това движение, когато то се появява на вашия свят, защото това е визията ви, която се материализира. Всичко е наред и всичко е перфектно.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/06/30-6-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments