Седмично Послание на Хиларион 14-21 юли 2013г.


Възлюбени,

Тъй като вълните от Светлина продължават да обливат планетата, всички скрити неща по света, които процъфтяваха в секретност и негативност, сега са изложени в светлината на истината. Всяко нещо, което е разкрито, помага за вдигането на завесите на илюзията от съзнанието на човечеството. Земята продължава необратимото си изчистване и пречистване, подготвяйки се за възнесение. Темпото на това прочистване сега ще повиши силата си. Тези, които спят и не са наясно с това, че се случва промяна навсякъде около тях, ще бъдат побутнати още повече да се събудят от съня си. Всички илюзии са прерязвани от разкритията, които излизат, и човечеството стои пред кръстопът.

Силата на хората се доказва доста по света и ще стане още по-голяма в сравнение с преди. Всяка душа ще направи избор; да продължи по пътя, който се разкрива пред собствените им очи или да прегърне друг, по-любящ път. Те ще застанат в унисон със смелите хора, които издигат гласа си и обявяват по-добър начин. Тихата революция за радикални промени расте по сила и мащаб. Сърцата на човечеството се отварят още повече в тих стремеж да се свържат с божествената си същност. Любовта ще намери начин. Общностите ще се обединят в солидарност и единство. Семействата ще се обединят, за да запазят връзките си един с друг и да празнуват и да отдадат чест на своите предци.

Вълни от признателност в сърцата на всички ще се излеят в сърцето на Майката Земя, когато всички осъзнаят степента на нейната любов към обитателите и . Става по-ясно, че човечеството е в симбиотична връзка с нея, и че тя се опитва да се обнови и промени по начин, който е най-малко увреждащ за нейните обитатели, но както в родилен процес, ще продължи да има натиск в различни части на нейното същество, които ще имат нужда от облекчение. Хората гледат знаците на промените около тях и осъзнават, че това е начинът, по който Майката Земя говори на сърцата им, за да ги информира, че предстои промяната.

Наблюдаваме с удивление невероятната здравина на човешката душа в стремежа си да преодолее предразсъдъците на вярвания в продължение на поколения, които са се натрупали в самите им клетки, които повече не обслужват пътя на Светлината, по който хората са поели. Ефектите от битката на противоположни сили във всяко сърце ще започнат да отшумяват и ще надделее лекотота на съществуването. Не се проваляйте по пътя, който избрахте, защото това е верният път за вас и за тези, които обичате. Вие никога не сте били сами, защото легиони от Ангели стоят до вас за позкрепа и за приятелство. Те се опитват да облекчат товара ви чрез хумор, за да можете да продължите напред, въпреки всяко привидно препятствие по индивидуалния ви път.

Вие сте силно обичани и признати заради вашия пионерски и решителен дух. Вие сте почитани заради вашата упоритост и смелост. Небесният хор пее хвалебствие към човечеството заради ролята, която то играе в космическия план, който сега се разгръща. Бъдете спокойни и отворете сърцата си за техния глас, тъй като те издигат Земята и всичко на нея към по-високо съзнание. Бъдете спокойни, Скъпи мои, и знайте, че вие сте Божественото в проявлението си тук на Земята. Поддържайте тази мисъл. Всичко е наред.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион

Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2013/07/14-21-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments