Глобално Възнесение и Интеграция очакват всички вас!

Магата чрез Мелин Лафонт

Магата

Предадено чрез Мелин Лафонт, 13 юли, 2013

Поздрави, скъпи братя от Земята! Жителите на Агарта са отново тук за да предадат това, изпълнено с любов, съобщение. Още веднъж ние имаме много новини да споделим.

След последното ни съобщение, предадено чрез този посланик, описващо няколко галактически цивилизации, настъпи ускорение в индивидуалния процес на възнесение при доста хора. По-конкретно, мнозина започнаха процес на свързване с Висшето си Аз по по-дълбок начин, както и с многобройните цивилизации на Светлината, защото ние всички сме Едно.

 Известен брой любящи галактически същества вече стартираха интеграцията на техните същности със земни представители, и обратно, осъществявайки обединение по възможно най-съзнателния начин, виждан досега. Човечеството е еволюирало достатъчно високо, за да стане възможна интеграцията на нашето присъствие във вас.

Галактическите цивилизации на Светлината и Агарта от Вътрешната Земя постигнаха съгласие да придвижат всичко с два градуса по-високо, като по този начин нашето присъствие става още по-осезаемо в съзнанието ви и в реалността. Както знаете, ние винаги изчакваме правилният момент да се доближим с още една стъпка в процеса на Разкриване и обявяване на нашето съществуване във вашата действителност.

Начинът, по който съзнанието ви интегрира все повече и повече галактическа енергия в себе си и Висшия Аз, ще предопределя появата на повече събития в живота. Това ще доведе до значително разширяване на съзнанието към все още непознатата реалност, която очаква всички и за която имате представа от вътрешното ви присъствие и мъдрост.

Основна част от процеса на Възнесение е осъзнаването на всичко, което Сте и което ви заобикаля - неделима част от вас самите. Изисква се да го изпитате отново и отново. Открийте себе си в другите и не пренебрегвайте връзката със себе си и околните, които са част от вашето същество. Концентрирайте се сега върху тази масивна трансформация и промяна на вътрешния ви Аз, това ще ви донесе яснота по неочакван и безпрецедентен начин. Сега е най-добрият момент да еволюирате напред и да се отворите за интензивните енергии, които управляват вас и планетата. Всичко, което я съставлява преминава през процес на пълна интеграция и приемане на Божественото съзнание, вашата истинска и чиста есенция от най-висшата степен.

 Жителите на Агарта постигнаха разширение на съзнанието по същия начин както вас, затова са достатъчно квалифицирани да ви поведат в процеса на глобално Възнесение. За нас е чест позволението да изпълняваме съществена роля в този невероятен процес, случващ се на Земята и в космическата история. Никога не подценявайте себе си и процеса, през който преминавате, защото има основателна причина да присъствате тук, на тази планета, в тези времена. Основният замисъл е бил да изпитате упоритата затворена дуалност, комбинирана с холографска илюзия, и да стигнете до Възнесение, въпреки свободната воля, която трябва да бъде зачитана при всички случаи.

Ние също сме част от това, дълбоко разтърсени, изпитваме голяма радост, знаейки колко важен е този глобален процес в действителност. Нарастващото просветление набира скорост. Ние сме част от вашето съзнание от времето на Атлантида и Лемурия, ето защо сме също и част от разделението и дуалността, понеже вие сте нас, във вашата настояща форма. Отново изпитвате нашето съзнание в тези времена, но по коренно различен и нов начин. Този път обаче, ще има щастлив завършек, понеже времевите линии са променени и превърнати в една единствена линия на любов и радост. Това всичко настъпва във вашата реалност сега, имате думата ни. Ние вече виждаме и чувстваме първите резултати в сърцето на Гая.

Както винаги, с дълбоки чувства и съпричастност, ние сме с вас през този процес на глобално Възнесение. Божественото съзнание присъства във вас както никога преди, в готовност да бъде интегрирано, за всички, които копнеят за това. Изборът винаги е ваш!

Благодарим ви от дъното на сърцата си, че ни позволихте да споделим това съобщение!

Аз Съм Магата от Агарта

Източник

Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments