Привет Удивителни Земни Ангели!


Продължаваме да се движим по вълните на енергията, тласкани и подмятани когато ни връхлитат. Изморени сме от препускането, но нямаме друг избор освен да го завършим. Можем да се наслаждаваме на усещанията или да им се противопоставяме и борим с енергията. Изборът е наш.

Основните чакри, които са засегнати в момента са слънчевия сплит и сърцето. Може да се появи виене на свят, храносмилателни смущения, напрегнатост, сърдечни спазми, болки в гръдния кош; тъга, меланхолия, депресивни състояния; болки в гърба, главоболие, проблеми със зрението, шум в ушите, мускулни болки; ярки сънища, необичайни визии, безсъние и изтощение.

Животните могат много да ви помагат при облекчаване на симптомите.

С наближаване на Лятното слънцестоене и Пълнолунието, завесата продължава да изтънява, позволявайки ни да усетим присъствието на другите измерения.

Вградил съм успокояваща енергия в това съобщение, за да улесня Емоционалното тяло при хармонизацията на безпокойството, което изпитваме.

Слънцето се пробужда, за дълъг период от време тази сутрин имахме М Клас Слънчево изригване. Короналните слънчеви изригвания не са насочени към Земята. Скоростта на слънчевия вятър остава доста ниска, като по този начин голяма коронална дупка се обръща по посока на Земята.

Бяха отчетени земетресения в Аржентина, Перу, Гърция, Русия, Индонезия, Нова Гвинея, островите Галапагос, Тонга, Филипини, Източен Тимор и Чили. ХАРП показва ниска активност над Съединените щати.

Когато четете настоящото съобщение ви молим заедно, обединени да изпратим любов и мир на Майката земя и бащата Слънце. Представете си как обединявате сърцата си с тях и центъра на Вселената и позволете на любовта да протече през всеки и всичко на Земята. Изпратете лекуваща енергия за облекчаване на настоящите симптоми.

Техниката за Енергийно Прочистване ще подпомогне Физическите и Емоционалните проблеми.

Поемете дълбоко въздух и се отпуснете. Изберете си върху какъв проблем ще работите и повторете следното:

Моля своя Дух, да се върне през времето, през моя произход и духовна линия, през договорите на Душата ми, през всичките ми аспекти и да открие всички знаци, странични ефекти, предразположения и загуби от всички животи и причините поради които аз или други мои аспекти сме изпитали негативна емоция.

Отведи моят Висш Аз и всеки мой аспект към зараждането на проблема, който е причинил тази поредица от проявления и събития. Анализирай всеки аспект и го излекувай завинаги и изцяло!

Върни се през времето, през моя произход и духовна линия, през договорите на Душата ми, през всичките ми аспекти и излекувай всеки проблем, проявил се и дал резултат в настоящето със светлина, любов, мир и истина. Аз Съм/чувствам позитивна мисъл или емоция.

Знам, че всяка негативна мисъл или неподходящо държание, базирано върху проблема, бързо ще изчезне. Използвай всичкото време, мой Дух, но го ускори и свърши работата СЕГА.

Благодаря ти, мой Дух.

~ Claudia McNeely
www.askclaudia.com


Превод: Мира Андреева | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments