Нека Мир бъде Целта и Любов бъде Начина и всичко ще бъде наред. – чрез Рон Хед


9 юни 2013

Архангел Михаил

Питам за днешното послание. Моля, започнете като ми кажете с кого говоря.

Михаил и Гавраил, ви носят съобщение за което вие дълго чакахте.

Ние искаме да знаете, че това за което сте работили толкова дълго и с такава всеотдайност, вече започна. Вие сте били предупредени за това от други източници, както и ние потвърждаваме за вас, че тази информация е вярна.

Вие знаете че съобщенията които следите, тези, които сте забелязали да бъдат най-надеждни и любящи, показват тенденция към сближаване в съдържанието си през последните месеци. Това, скъпи единствени, най-скъпи и най-верни сърца, е така защото основното послание е същото, каквото винаги е било. Посланието сега е кратко и, о, толкова сладко. Свободата, изобилието, просперитета и пълната промяна на вашия свят, за която вие се молихте през тези последни хиляди години, и които бяха неразбрано отречени от вас, са тук сега за да бъдат ваши.

В момента, поради вашето намерение, постоянство, и растеж, ще се появи един сезон на промяна за какъвто никога не сте мечтали. Ние не обещаваме, че ще бъде лесно. В действителност, то обещава да бъде доста обезпокоително за мнозина. Въпреки това, за мнозина вие ще бъдете котвата и успокояващо влияние което имате възможност да бъдете, и всичко ще бъде добре.

Нека мир бъде целта и любов бъде начина, и всичко ще бъде наред. Смятаме, че не е необходимо повече да се каже в този момент. Ние не искаме да разводняваме това съобщение. Все пак ние ще говорим с вас отново и често, тъй както сме го правили.

Нека празника в сърцата ви да започне. Намерете своята радост и я дръжте близо. Поддържайте своята решителност. Увийте себе си в нашата любяща прегръдка. Ние сме тук, във вашите сърца, тъй както винаги сме били. Вие винаги искате доказателства в своя свят за истинността на това. Такива доказателства вие ще имате.

Бъдете добре, скъпи приятели, и добър ден за вас.

Източник

Превод: Христо

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments