Седмично послание на Хиларион 9-17 юни 2013г.



Възлюбени,

През предстоящите няколко седмици повече от вашите природни и вродени способности и дарби ще станат все по-ясни във вас. Интуитивните ви дарби излизат в по-голям фокус и осъзнаване във вас и едно по-голямо чувство за единство и единение с другите и с всичките чудеса на земята ще проникне във вашето съзнание. Също така ще продължат повече моменти на обърканост и умствено замъгляване, тъй като мозъчните и телесните ви системи се рекалибрират и привеждат в съответствие с най-високите ви потенциали и най-висшето ви добро. Всичко, върху което сте фокусирали енергията си, което е в съответствие с индивидуалното и колективното ви добро, ще започне да се материализира за вас по чудесни начини.

Онези, които извършиха духовната работа по почистване, усъвършенстване и пречистване на телата си, са наясно, че има усещане, че нещо велико и чудесно е на път да се случи. Това е в очакване на движението на небесата в по-голямото приравняване с галактическия център в космическата схема на нещата и че това ще отвори цяла нова реалност от възможности в човечеството и в колективното съзнание. Всичко е в постоянно движение и трансформация на етерните нива, но отнема повече време, за да се материализира на земния план и във вас.

Ако още не сте, започнете да прекарвате повече време навън на слънчева светлина поне за 20 минути всеки ден, просто като се взирате нагоре към слънцето в мълчание и в почит. Слънцето е даряващо живот на енергии и нови знания за всички, които са готови. Грейте се в неговата светлина и топлина и се свържете с дърветата, растенията, птиците и други създания във вашето обкръжение. Забележете колко по-свързани сте с всичко, което е около вас и че комуникацията се осъществява между вас. Ще забележите, че има чувство на семейство и единство в срещите ви с птиците и животните. Забелязвате, че те са дружелюбни и по-доверчиви, отколкото преди.

Уверете се, че се заземявате дълбоко в кристалното диамантено сърце на земята като визуализирате нишка светлина от основната си чакра дълбоко в центъра на земята, закотвяйки я в диаманта там и после обратно нагоре към гръбначния ви стълб и нагоре към коронната ви чакра и после нагоре по пътя към диаманта на великото централно слънце в галактическия център, така че да има поток на енергия, който се движи във вас. Вие сте космическите проводници, които са тук, за да помогнат на земята да разшири светлината в ядрото си, за да стане красивата звезда, което е нейната блестяща съдба.

Чудесата, които чакат да бъдат открити, стоят затрогващи и готови за човечеството, за да се свърже с тях. Царството на елементите радостно служи на цялото творение, помагайки да се придаде форма на това, което се визуализира от красивите съ-творци на реалността на новата земя, великолепните същества от светлина, каквито сте всички вие. Съсредоточете се, красиви души, и задръжте визията си!

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион


Превод: Tauno

http://bulgarianlovenlightmessages.blogspot.com/2013/06/9-17-2013.html



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments