Вие сте свързани с Ангелите – Архангел Михаил – 18 май, 2013 чрез Рона Хърман


Представям ви медитация, учение и подарък от Архангел Михаил, предназначена да ви помогне да създадете или усилите връзката си с Ангелските реалности и да си възвърнете паметта, вашето предопределение и сила. Това е част от послание, канализирано чрез Рона Хърман.

Скъпи майстори, моля ви да притворите очи за момент. Бих искал да усетите присъствието ми, не просто да прочетете това съобщение. 

Когато усетите присъствието на АА Михаил, може да продължите нататък, напълно потапяйки се в това, което е предназначено за вас. То е реално. АА Михаил и обещанията, които дава са толкова реални, колкото екрана или листа, от който четете в момента.

Ние имаме връзка с Божественото, Вие и Аз, и да, имам предвид всеки един от вас. Вие сте тук на тази планета, защото ние изпратихме ясен призив, на който вие отговорихте. 

Трябваше да покривате строги критерии и да преминете през интензивен обучителен процес, за да бъдете достатъчно квалифицирани за Великият експеримент на планетата Земя.

Събудете този спомен, лежащ дълбоко във вашето Сърце и Душа. Позволете си да почувствате разширението, богатството и радостта от обединяването на нашите енергии, един с друг. Изпращам ви Лъч от Любов от центъра на моето същество, подарък, който е само за вас.

Ние от Ангелските реалности сме нетърпеливи както и вие да възобновим нашата връзка. Липсва ни вашето присъствие, скъпи мои. Бяхме разделени толкова дълго време.

Ако имате желание, аз ще изпратя на всеки от вас по четири красиви ангелски същества. Но вие трябва да поискате този подарък.

Те са по-могъщи от всички други ангелски помощници, които имате на разположение, понеже тези скъпи ангелски войни на Светлината ще дойдат при вас по моя молба. Двама от тях ще бъдат носители на женската енергия, а другите двама на мъжката, така че да ви служат най-добре.

Ако искате да получите този подарък, затворете очи сега и помолете. После продължете да четете това съобщение.

Уверявам ви, те са истински! Толкова реални, колкото всичко друго, което можете да докоснете във физическата вселена.

Попитайте ги за имената им и им позволете да проявят своята индивидуалност. Настройте се към тях с вашата вътрешна сетивност. Възложете им задачи. Насочете ги да ви помагат във всяко усилие, свързано с изобилието, здравето, организация, защита и творчество – няма граници за тяхното сътрудничество. 

Колкото повече общувате с тях, толкова по-реални ще стават те за вас и ще се убедите колко са ви полезни.

Дойде времето да получите някои от наградите за всички ваши търпеливи усилия, изпитания и тестове. Постепенно ние възобновяваме връзката си с вас – с цялото Човечество. 

Не беше замислено да бъдем разделени и ограничени. Трябваше да си взаимодействаме телепатично, да ни гостувате в реалностите, където ние обитаваме и да ви оказваме помощ.

Дори когато вашия Дух се идентифицира изцяло с физическия съд (тялото), беше планирано винаги да бъдем на разположение да ви насочваме, окуражаваме и подкрепяме. Това беше така – но по доста по-ограничен начин, в сравнение с планираното. Когато Земята измести своите етерни оси и се потопи в Трето измерение, една от най-големите трагедии беше, че ние не можехме да проникнем през гъстотата на ниския астрален план и да се свързваме с вас. Вие забравихте, че ние всички бяхме част от Плана, заедно в този експеримент на планетата, която вие наричате Земя.

Можехме да ви достигнем само по време на вашите сънища, през шепота на сърцето ви и леките побутвания на душата. Станахме нереални за вас – мит, фантазия или надежда за вярващите. 

От скоро ние започнахме да построяваме отново връзката си в вас като пречистваме вашето аурично поле така че да можете отново да навлизате във висшите реалности.

 Ние успяхме да ускорим процеса, понеже ни беше дадено позволение да се намесим и да ви подготвим за вашето собствено пробуждане. Вие се съгласихте преди да се инкарнирате в този живот, когато дойде най-подходящият за целта момент, да ни позволите да ви поведем към вашата съдба по пътя на пробуждането. Много от вас могат да си спомнят точното време, мястото и обстоятелствата при които това решение беше взето. Ние ви побутнахме по вашата пътека и оттогава нищо не е същото във вашия свят.

Ние всички сме братя и сестри, скъпи мои, без значение какъв е нашия произход, наследство или ниво на съзнание. Вие сте забравили, че сте божествени същества и сте само временно посетители тук на Земята. Вашият истински дом е навън, сред звездите, в обширните и чудни пространства, непознаващи Граници – в Сферата на Всички Възможности. 

Вие всички сте водачи, примери. Вие ще представите визията и стандартите на бъдещето. Ние сме готови да ви асистираме, смели мои войни. Позволете ни да ви подкрепяме, да укрепваме вашия кураж, да изостряме интуицията ви и да ви даваме насоки. 

Заедно ние ще превъзмогнем всички нещастия. Ние ще победим. Всъщност, никога не съм се съмнявал в това.

Аз Съм Архангел Михаил, предадено чрез Рона Хърман

Източник

Превод за Самосъзнание.com | Мира Андреева

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

2 comments

  1. imam golyma nujda ot vsichko tova sam ne se spravym

    ОтговорИзтриване
  2. Пак ти казвам-не си сам и никога не си бил!И имам предвид не само всички нас,които ти отговаряме и сме загрижени за теб,а най-вече твоите духовни водачи и учители и твоите ангели пазители.Говори им,както говориш с най-близки приятели,защото те са точно това-верни и безусловно обичащи те. Благодари им за любовта, за мъдростта,за закрилата,за помощта;
    търси насока,вдъхновение и подкрепа от тях-те са с теб денонощно за да те пазят,да ти помагат,да те окуражават,да те утешават в трудните ти моменти...Наистина не си сам...
    И пак те моля-пиши на кирилица!

    ОтговорИзтриване